Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Αμετανόητος ο Άδωνης για τη συνωμοσιολογία περί εμπλοκής Ρωσίας -Τουρκίας

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Αμετανόητος ο Άδωνης για τη συνωμοσιολογία περί εμπλοκής Ρωσίας -Τουρκίας

Αμετακίνητος παραμένει ο «αδιευκρίνιστος» υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, στις εξωφρενικές δηλώσεις του περί εμπλοκής «ξένου δακτύλου», όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για εμπλοκή της Ρωσίας ή της Τουρκίας στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τι είπα στους New York Times. “Δυνάμεις εκτός της χώρας μας, όπως η Ρωσία του Πούτιν ή η Τουρκία του Ερντογάν θα έτριβαν τα χέρια τους από χαρά αν η Ελλάδα είχε πολιτική αστάθεια”. Αμφιβάλλει κανείς για αυτό στα σοβαρά;» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με μήνυμά του στο Twitter.

Ωστόσο η δήλωση που είχε κάνει ήταν ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται την παραμικρή παρερμηνεία. «Αν ήμουν ο Πούτιν, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν έπεφταν κυβερνήσεις που είναι τόσο αντίθετες στη Ρωσία» τόνισε στην αμερικανική εφημερίδα συνεχίζοντας το κυβερνητικό αφήγημα περί «σκοτεινών κέντρων» πίσω από τις υποκλοπές.

Διαβάστε επίσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «τζογάρει» διπλωματικό επεισόδιο – Ρωσία και Τουρκία «δείχνει» για τις υποκλοπές ο Άδωνης

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη. «Δεν θέλω να σε απογοητεύσω υπουργέ μου, αλλά κανένας δεν κατάλαβε τι είπες στους New York Times. Εκτός κι αν εννοούσες αυτά που είπες αυτολεξεί, οπότε μπορούμε ελεύθερα να κλάψουμε ή να γελάσουμε» τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

Κύρτσος κατά Αθανασίου – Γεωργιάδη: Μας εκθέτουν διεθνώς με τη συνωμοσιολογία τους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter