Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Θα παραιτηθεί ο Γιάννης Οικονόμου;

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Θα παραιτηθεί ο Γιάννης Οικονόμου;

Άραγε αυτή τη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα έχει την ευθιξία να πάρει σειρά και να παραιτηθεί μετά την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και στη συνέχεια του Διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων;

Από την πρώτη στιγμή που το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ήρθε στην επιφάνεια τον περασμένο Απρίλιο μετά την καταγγελία του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, ο Γιάννης Οικονόμου συνειδητά και γνωρίζοντας όλα αυτά που διαρρέονται σήμερα, επέμενε να διαψεύδει κατηγορηματικά πως οι ελληνικές αρχές ασφαλείας έχουν αγοράσει και χρησιμοποιούν λογισμικό παρακολούθησης. Αντίθετα, δε δίστασε να αποδώσει τις παρακολουθήσεις σε παράνομες πράξεις ιδιωτών.

Για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως αυτό των παρακολουθήσεων, είναι σχεδόν παράλογο όμως να μη γνώριζε ο κ. Οικονόμου τι πραγματικά συμβαίνει και να λειτουργεί αυτοβούλους σκορπώντας ψέματα πως η κυβέρνηση δεν φέρει καμία ευθύνη.

Αν λοιπόν, ο κ. Οικονόμου γνώριζε για τις παρακολουθήσεις τότε επέλεξε συνειδητά να παραπλανεί τον ελληνικό λαό με τις ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν πραγματικά δεν γνώριζε και είχε άγνοια επί του θέματος, τότε τον καθιστά απλά ανίκανο.

Τι θα κάνετε άραγε ο κ. Οικονόμου;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter