«Σκάνδαλο, σκάνδαλο» – Τα αστεία ανώτατου στελέχους τη ΝΔ για τη Novartis

«Σκάνδαλο, σκάνδαλο» – Τα αστεία ανώτατου στελέχους τη ΝΔ για τη Novartis

Στο στάδιο της αποδοχής -αφού προηγήθηκε αυτό του αιφνιδιασμού και μετέπειτα του εκνευρισμού με τάσεις εκδικητικότητας- βρίσκεται η ηγεσία της «γαλάζιας» παράταξης αναφορικά με το σάλο που έχει προκαλέσει το Novartis – Gate.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα χωρατά που έκανε ανώτατο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους διαδρόμους της Βουλής για τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων και συγκεκριμένα για τις λεπτομερειακές περιγραφές του τρόπου που κατέληγαν οι μίζες στα πολιτικά πρόσωπα.

«Έχει… ενδιαφέρον το χρώμα που είχαν οι βαλίτσες» είπε χαριτολογώντας για να συμπληρώσει πως εξίσου ενδιαφέρον βρίσκει το αν οι βαλίτσες ήταν τροχήλατες και πόσες ρόδες είχαν.

Μία σατανική σύμπτωση όμως διέκοψε τον ειρμό του ανώτατου στελέχους της ΝΔ, καθώς εκείνη ακριβώς την στιγμή περνούσε κάποιος με τροχήλατη βαλίτσα, την οποία όμως δεν έσερνε. Μάλιστα, μπροστά από τον κύριο με την βαλίτσα προπορευόταν ο Νότης Μηταράκης, γεγονός που το ανώτατο στέλεχος της ΝΔ δεν μπόρεσε να παραβλέψει.

«Ποιος είναι ο κύριος;» διερωτήθηκε για εκείνον που κουβαλούσε τη βαλίτσα, συνδέοντας την κοντινή απόσταση που τον χώριζε από τον αν. τομεάρχη για θέματα Κοινωνική Ασφάλισης.

«Και μπροστά του ο Μηταράκης…» σχολίασε περιπαικτικά, αναφωνώντας με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του: «Σκάνδαλο, σκάνδαλο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter