Σκάνδαλο στην Eurovision: Εθελόντριες καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση

Σκάνδαλο στην Eurovision: Εθελόντριες καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail μια 20χρονη φοιτήτρια νομικής, απευθύνθηκε στην ομάδα «Non Una Di Meno», η οποία υποστηρίζει την εκστρατεία του #MeToo στην Ιταλία, υποστηρίζοντας πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και στο οποίο συμμετείχαν ερμηνευτές, τραγουδιστές, χορευτές και VIP καλεσμένοι.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι οι χορευτές ενός καλλιτέχνη, που εκπροσωπεί στη Eurovision μία χώρα της βόρειας Ευρώπης -χωρίς να κατονομάσουν ποια- την παρενόχλησαν.

Από την πλευρά της η Eurovision αρνείται τις κατηγορίες με τις γυναικείες ομάδες στην Ιταλία να πιέζουν για επείγουσα αστυνομική έρευνα.

Η δήλωση της καταγγέλλουσας

«Ένιωσα ότι με παραβιάζουν. Ήμουν εκεί για να βοηθήσω κι είχαν συνέχεια τα χέρια τους πάνω μας. Μας αγκάλιαζαν και μετά, ένας έβαλε τα χέρια του στη μέση μου και προσπάθησε να με φιλήσει. Κατάφερα να ξεφύγω, αλλά λίγο αργότερα, κάποιος άλλος προσπάθησε να κάνει το ίδιο. Συνέβαινε σε πολλές από τις εθελόντριες που ήταν εκεί. Στο τέλος, οι περισσότερες έφυγαν, λόγω αυτού που γινόταν», αναφέρει η κοπέλα στη DailyMail.

«Ανυπομονούσα να γίνω εθελόντρια στη Eurovision, αλλά δεν περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό που θα έπρεπε να είναι μια θαυμάσια εμπειρία, μετατράπηκε τελικά, σε μια βραδιά με ανεπιθύμητα αγγίγματα και παρενοχλήσεις. Αυτά γίνονται συνήθως σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όχι σε μία τέτοια διοργάνωση»

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter