Σκάνδαλο υποκλοπών – Αποκάλυψη Παπαδημούλη για PEGA: «Έπεσαν τηλέφωνα, τράβηξαν αυτιά» (Ηχητικό)

Σκάνδαλο υποκλοπών – Αποκάλυψη Παπαδημούλη για PEGA: «Έπεσαν τηλέφωνα, τράβηξαν αυτιά» (Ηχητικό)

Παρά την προσπάθεια αποσιώπησης του καραμπινάτου σκανδάλου των παρακολουθήσεων και την επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που συντελείται τις τελευταίες ώρες, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, περνά στην αντεπίθεση, αποκαλύπτοντας πως η ίδια η εξεταστική Pega της Ευρωβουλής είχε ανακοινώσει την αποστολή της σε Αθήνα και Κύπρο ήδη από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Η PEGA ζητά να δει όσους… απέρριψε η ΝΔ στην Εξεταστική – «Πυρά» Παπαδημούλη

Μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 το πρωί της Τρίτης ο Δ. Παπαδημούλης τόνισε πως: «δυστυχώς για τους οπαδούς της συγκάλυψης του σκανδάλου μέσα στο σκάνδαλο, η αλήθεια είναι ότι η ίδια η PEGA είχε ανακοινώσει την αποστολή και όχι ο Παπαδημούλης».

Αναφερόμενος στην αντίδραση του του κεντροδεξιού προέδρου της εξεταστικής, Γερούν Λέναρς, σημείωσε: «Προφανώς έπεσαν τηλέφωνα, του τράβηξαν τα αυτιά». Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «είχε συντάξει στις 14 Σεπτεμβρίου επιστολή προς την πρόεδρο της Ευρωβουλής, Ρομπέρτα Μετσόλα, ζητώντας να εγκρίνει την αποστολή της εξεταστικής στην Αθήνα και είχε ήδη από τότε συνημμένο το πρόγραμμα!».

Δείτε επίσης: Στην Αθήνα μετά την Κύπρο η επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τις υποκλοπές

«Αυτός το συνέταξε, αυτός το έστειλε. Και το προεδρείο το ΕΚ απλά ενέκρινε ομόφωνα την αποστολή. Βαράνε με ψέματα τον Παπαδημούλη. Η Κομισιόν δεν υιοθετεί τη γραμμή της συγκάλυψης» , ανέφερε και συνέχισε: «Η ΝΔ έχει κλείσει σαν τον κλέφτη την Εξεταστική Επιτροπή αρνούμενη να καλέσει πρόσωπα κλειδιά».

Μιλώντας για τον πρόεδρο της Pega, ο Δ. Παπαδημούλης είπε πως: «Υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες αυτοαναιρούμενος»,  και συνέχισε λέγοντας: «αυτό που έχει ενοχλήσει το Μαξίμου είναι ότι όλες οι αποφάσεις είναι ομόφωνες». «Ο βόρβορος των επιθέσεων και των ψεμάτων αποτελεί τίτλο τιμής, γιατί αποδεικνύει ότι με αλήθεια και θεσμικά κάνω τη δουλειά μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter