Σκάνδαλο υποκλοπών: Ασύλληπτη χυδαιότητα Θεοχάρη- «Ύποπτοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ» (Video)

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ασύλληπτη χυδαιότητα Θεοχάρη- «Ύποπτοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ» (Video)

«Γαλάζιος» κατήφορος δίχως τέλος

Εμφανής είναι ο πανικός των κυβερνητικών και των «γαλάζιων» στελεχών που καλούνται να απαντήσουν στα εύλογα ερωτήματα που αναδύονται από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Ωστόσο, Χάρης Θεοχάρης, που είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, σε ένα απίστευτο κρεσέντο χυδαιότητας χαρακτήρισε «ύποπτους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στη Θράκη.

Δείτε επίσης: Παρακολουθούν παράνομα, νομιμοποιούν εκ των υστέρων

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra, το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας να αντιπαρατεθεί και να απαντήσει στις ερωτήσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο Χάρης Θεοχάρης, πρώην υπουργός Τουρισμού, εκστόμισε μία απίστευτη ατάκα, κατά τη συζήτηση του σκανδάλου των υποκλοπών.

Ερωτηθείς εάν υπήρχε λόγος για να παρακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε: «Προφανώς και υπήρχε» χωρίς να διευκρινίζει τι εννοεί και συνεχίζει λέγοντας το εξής απίστευτο: «ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη είναι ύποπτος. Και για την εκλογή του ψευδομουφτή και για άλλα», αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

Ωστόσο, η αντίδραση του Δ. Τζανακόπουλου ήταν έντονη και άμεση με τον Χάρη Θεοχάρη να συνεχίζει: «Δε θα χρειάζεται να τους παρακολουθήσεις… Φωτογραφίζονται…»

Δείτε επίσης: Διαρκές σκάνδαλο: Εξαφάνισαν συνομιλίες της ΕΥΠ για το μεγάλο σκάνδαλο στο Ναυάγιο Ζακύνθου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter