Σκάνδαλο υποκλοπών: Διαλεύκανση της «υπόθεσης που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή» ζητά ο Χαρακόπουλος

Σκάνδαλο υποκλοπών: Διαλεύκανση της «υπόθεσης που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή» ζητά ο Χαρακόπουλος

Ήπια και προσεκτική κριτική διατύπωσε από το βήμα της Βουλής ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, τονίζοντας πως η συζήτηση του προϋπολογισμού συντελείται υπό τη σκιά του σκανδάλου των υποκλοπών, το οποίο «δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου».

Δείτε επίσης: Σοκ – Η Εισαγγελέας δεν ψάχνει συγκεκριμένα στοιχεία υποκλοπών γιατί δεν γνώριζε όσα δημοσιεύτηκαν για Χατζηδάκη

«Αναμφίβολα η συζήτηση του προϋπολογισμού σκιάζεται από την επικαιρότητα των υποκλοπών και τις αποκαλύψεις διαφθοράς στο Ευρωκοινοβουλίου που εντείνουν το κλίμα απαξίωσης της πολιτικής και είναι καμπανάκι για άρχοντες και αρχομένους» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν επιλέγουμε τους υποψήφιους πολιτικούς, οφείλουμε να τους περνάμε από ψιλό κόσκινο -όπως λέει ο λαός- πριν τους βάλουμε σε κομματικούς συνδυασμούς και να μην κάνουμε εκπτώσεις σε αρχές».

Υποστήριξε δε ότι και οι πολίτες δεν πρέπει να παρασύρονται «απ’ ό,τι γυαλίζει» διότι «κατά κανόνα δεν είναι χρυσός» και «για να μην πέφτουμε διαρκώς από τα σύννεφα».

Ο «γαλάζιος» βουλευτής ευθυγραμμίστηκε με το πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, κρίνοντας ότι βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς «ενισχύει τη λογοδοσία» της ΕΥΠ.

Κλείνοντας αυτήν την ενότητα της τοποθέτησή του, ο κ. Χαρακόπουλος φρόντισε να εξαπολύσει ένα προσεκτικά διατυπωμένο «καρφί» στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είναι όμως επιβεβλημένη, όπως επισημαίνεται στο κύριο άρθρο της “Καθημερινής”, η ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας» κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter