Σκάνδαλο υποκλοπών: Φαρμακερό «καρφί» Κύρτσου για την Άννα Μισέλ και τα… «μυθεύματα»

Σκάνδαλο υποκλοπών: Φαρμακερό «καρφί» Κύρτσου για την Άννα Μισέλ και τα… «μυθεύματα»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι διατυπώσεις που επέλεξε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ώστε να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων που μπορεί να έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα επιχειρείται η υποβάθμισή του.

Συνεπικουρούμενη από την «αφωνία» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να αποσιωπήσει όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο Ευρωκοινοβούλιο που έχει θέσει στο «μικροσκόπιό» του το ζήτημα των υποκλοπών στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή που η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έφτασε στο σημείο να… τραβήξει το αυτί του επιτρόπου Δικαιοσύνης Ντιντιέ Ρέιντερς χαρακτηρίζοντας ακόμα και ως… «μύθο» το καραμπινάτο σκάνδαλο.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φταίει ο… Επίτροπος Δικαιοσύνης – Έχασε την ψυχραιμία της

Αυτό μόνο ασχολίαστο δεν έμεινε από τον πρώην γαλάζιο ευρωβουλευτή, Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter επιφύλασσε φαρμακερό «καρφί» για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θέτοντας ζήτημα… αξιοπρέπειας. Όπως τονίζει με νόημα: «Με εξαίρεση Ασημακοπούλου που μίλησε για εχθρούς της χώρας,αποσταθεροποίηση και..μυθεύματα, οι ευρω/τές ΝΔ που μίλησαν στην ολομέλεια, έκαναν την κομματική αγγαρεία με αξιοπρέπεια,Πολωνοί ευρωβουλευτές τόνισαν ότι η Α δανείζεται «επιχειρήματα» από καθεστώς Κατσίνσκι».

 

«Οι κοριοί αλλάζουν δημόσιες εικόνες»

Σε άλλο «τιτίβισμα» προσθέτει: «Οι κοριοί αλλάζουν δημόσιες εικόνες στην ΕΕ. Ο Μητσοτάκης ακούγεται πλέον σαν βρώμικο πολιτικό όνομα στην ευρωπ.κοινή γνώμη, ευρώθεσμούς. Ο Ανδρουλάκης χαίρει της αποδοχής των περισσότερων πολιτικών ομάδων του ΕΚ και τη στήριξη των ΜΜΕ της ΕΕ. Ας πρόσεχαν Μητσοτάκης, Δημητριάδης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter