Σκάνδαλο υποκλοπών: Για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φταίει ο… Επίτροπος Δικαιοσύνης – Έχασε την ψυχραιμία της

Σκάνδαλο υποκλοπών: Για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φταίει ο… Επίτροπος Δικαιοσύνης – Έχασε την ψυχραιμία της

Τον πανικό της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, που λαμβάνει μέρα με τη μέρα μεγαλύτερες διαστάσεις, αποκαλύπτει το ύφος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου που έσπευσε να… μαλώσει τον Επίτροπο Δικαιοσύνης να ανακαλέσει.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών – Ευρωβουλή: Σόου Ασημακοπούλου – Διασυρμός Μητσοτάκη

Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, όπου ετέθη στο «μικροσκόπιο» του Ευρωκοινοβουλίου το σκάνδαλο των υποκλοπών που βαρύνει την κυβέρνηση Μητοτσοτάκη, αναγκάζοντας τα διεθνή ΜΜΕ να τη χαρακτηρίσουν ως το «ελληνικό watergate», η ευρωβουλευτής της ΝΔ, επωμιζόμενη τον άχαρο ρόλο να υπερασπιστεί την κυβέρνηση που είναι έκθετη σε εσωτερικό και εξωτερικό, σε πολύ έντονο ύφος έσπευσε να… τραβήξει το αυτί του επιτρόπου Ντιντιέ Ρέιντερς χαρακτηρίζοντας ακόμα και ως… «μύθο» το καραμπινάτο σκάνδαλο.

Όπως μπορείτε να ακούσετε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου λέει: «Ας πάμε κατευθείαν στην αλήθεια. Θέλω να ζητήσω από τον Επίτροπο να διορθώσει. Η ελληνική κυβέρνηση είπε σαφέστατα ότι δεν χρησιμοποιεί παράνομα λογισμικά. Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη ήταν νόμιμη. Έχουμε ενισχύσει το θεσμικό μας πλαίσιο, ζητούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνει το ίδιο. Ξέρω ότι η μυθολογία είναι μέρος της ελληνικής ταυτότητας. Ίσως αυτή η αγάπη για τους μύθους είναι που χρησιμοποιούν οι εχθροί του κυρίου Μητσοτάκη που προσπαθούν για να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα για να έχουν πλεονέκτημα στις επόμενες εκλογές».

Και προσθέτει: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε μύθους που έχουν στόχο να πλήξουν την αξιοπιστία της Ελλάδας, της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Ο ελληνικός λαός ξέρει τη διαφορά μεταξύ του μύθου και της αλήθειας και αναμένω να κάνετε και εσείς το ίδιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter