Σκάνδαλο υποκλοπών: «Λάδι» επιχειρεί να βγάλει ακόμα και τώρα τον Μητσοτάκη ο #5046c Χατζηδάκης (Video)

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Λάδι» επιχειρεί να βγάλει ακόμα και τώρα τον Μητσοτάκη ο #5046c Χατζηδάκης (Video)

Με το «πικρό ποτήρι» να τοποθετηθεί για το καραμπινάτο σκάνδαλο των υποκλοπών και την παρακολούθησή του, έρχεται αντιμέτωπος ο Κωστής Χατηζάκης, που όπως έχει αποκαλύψει το Documento αποτελούσε τον στόχο 5046c της ΕΥΠ. Ο υπουργός Εργασίας, λοιπόν, αντί να επιδείξει την απαραίτητη ευθιξία και να παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος για την παρακολούθησή του, η οποία έχει τεθεί υπό πρωθυπουργικό έλεγχο, επιχειρεί να αποσυνδέσει με κάθε τρόπο τον Μητσοτάκη από το σκάνδαλο.

Δείτε επίσης: Ο τραγικός 5046c

Ειδικότερα, τόσο στην τοποθέτηση του στη Βουλή το πρωί της Πέμπτης όσο και στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Κωστής Χατζηδάκης, εμφανώς σε αμηχανία, επιχείρησε να βγάλει… λάδι τον εθνικό ωτακουστή ισχυριζόμενος πως ουδεμία σχέση έχει με το σκαστό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Δείτε επίσης: Πιστός στον ωτακουστή του ο Χατζηδάκης: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία σχέση με τις παρακολουθήσεις»

Πλέον, αδυνατώντας να ισχυριστεί πως δεν γνωρίζει για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ, έσπευσε να την αποδώσει σε… παθογένειες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών: «όλοι γνωρίζουμε πώς λειτουργεί διαχρονικά η ΕΥΠ. Τις ξέρουμε τις παθογένειες. Για μένα είναι προφανές ότι υπήρχαν κάποιοι ‘Κλουζό’ που εξάντλησαν το κατασκοπικό τους ενδιαφέρον σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Χατζηδάκης: Δεν αμφισβητεί τις παρακολουθήσεις αλλά δεν έχει την ευπρέπεια να παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος

Μάλιστα, σε μία ύστατη προσπάθεια να βγάλει τον Μητσοτάκη από το κάδρο της ευθύνης, υποστήριξε: «ο πρωθυπουργός αντέδρασε αμέσως κι είχαμε αμέσως απομακρύνσεις και στη συνέχεια αυτοί φρόντισαν να διαρρεύσουν στοιχεία για να βλάψουν την κυβέρνηση».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter