Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Γεραπετρίτης αδειάζει τον Οικονόμου και δηλώνει ανήξερος

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Γεραπετρίτης αδειάζει τον Οικονόμου και δηλώνει ανήξερος

Ανήξερος για τις υποκλοπές δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά τα ωμά ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην προσπάθεια της τελευταίας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών που την εκθέτει διεθνώς.

Ειδικότερα, μιλώντας την Δευτέρα στον ΣΚΑΪ 100,3 και ανάμεσα σε φιλοφρονήσεις του Άρη Πορτοσάλτε για το υψηλό… θεσμικό κύρος της κυβέρνησης Μητσοτάκηο Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε -στο πνεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη- άσχετος,  και ανήξερος για τις υποκλοπές, προσθέτοντας πως κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η δήλωση αποτελεί ευθεία διάψευση των όσων είχε δηλώσει προ ημερών ο κ. Οικονόμου πως «Η κυβέρνηση επεδίωξε δια του κ. Γεραπετρίτη να τον ενημερώσει πλήρως, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ανταποκριθεί», καθώς ο αρμόδιος υπουργός δηλώνει ουσιαστικά παντελώς αναρμόδιος, αφού ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία γνώση του επίμαχου ζητήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση Γεραπετρίτη έρχεται στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου πάσχισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγει να απαντήσει σε δημοσιογραφικά ερωτήματα, υπό την ψευδεπίγραφη δικαιολογία πως η κυβέρνηση «έχει δώσει εξαντλητικές εξηγήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Το αμίλητο νερό πίνει ο Οικονόμου για να καλύψει τις παρακολουθήσεις Μητσοτάκη

Βουλή: Απουσιάζει ο Λοβέρδος ενώ συζητείται η Εξεταστική για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter