Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Γιώργος Κύρτσος προαναγγέλλει μηνύσεις για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Γιώργος Κύρτσος προαναγγέλλει μηνύσεις για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ

Προαναγγελία ανάληψης δράσης από τον Γιώργο Κύρτσο για να πέσει «φως» στην υπόθεση της -τεκμηριωμένης από την ΑΔΑΕ- παρακολούθησής του. Ο φιλελεύθερος ευρωβουλευτής του Renew Europe και διαγραφείς από τη ΝΔ, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ξεκινά την υποβολή μηνύσεων «σε ορισμένους από αυτούς που έστησαν την παρακολούθησή μου».

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Διαπιστώθηκε επισήμως παρακολούθηση Κύρτσου και Τέλλογλου από την ΕΥΠ

«Η στάση της Δικαιοσύνης θα δείξει αν είμαστε ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου ή επιστρέψαμε σε άλλες καταστάσεις», υπογράμμισε με νόημα στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος.

Ξεκινάω σήμερα την υποβολή μηνύσεων σε ορισμένους από αυτούς που έστησαν την παρακολούθησή μου-που τεκμηρίωσε η ΑΔΑΕ- επειδή είμαι… κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια. Η στάση της Δικαιοσύνης θα δείξει αν είμαστε ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου η επιστρέψαμε σε άλλες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Στην ΑΔΑΕ ο Κύρτσος – Προανήγγειλε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων

Ο ευρωβουλευτής είχε πραγματοποιήσει στις 9 Δεκεμβρίου συνάντηση με τον τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο, παρουσία του δικηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη, αναπτύσσοντας λόγους που καθιστούν αναγκαία την επίσπευση των ερευνών για τις ουσιαστικώς παράνομες πολλαπλές επισυνδέσεις των τηλεφώνων του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter