Σκάνδαλο υποκλοπών: Ονόματα και διευθύνσεις από τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη στη Βουλή

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ονόματα και διευθύνσεις από τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη στη Βουλή

Ο κύβος ερρίφθη, την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση της ολομέλειας στη Βουλή για την Υγεία θα δώσει τα ονόματα όσων παρακολουθούνταν (και με τη βούλα της ΑΔΑΕ) από την ΕΥΠ λύνοντας την απορία όσων ρωτούσαν σήμερα τι περιείχε ο άσπρος φάκελος που κρατούσε στα χέρια του εξερχόμενος από τα γραφεία της ΑΔΑΕ μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο τη αρχής Χρήστο Ράμμο. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν πρόκειται να πει ονόματα ούτε στο πεζοδρόμιο ούτε στα τηλεοπτικά στούντιο… τις όποιες δημόσιες αποκαλύψεις θα της κάνει εκεί που οφείλει από το βήμα της βουλής στο ναό της δημοκρατίας».

Να θυμίσουμε απλά ότι στις 7 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ να έχει πρόσβαση ως πολιτικός αρχηγός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην έρευνα για το ενδεχόμενο παρακολούθησης των έξι προσώπων που έχει αποκαλύψει και το Documento.

Συνεπώς, λίγη υπομονή και αύριο θα μάθουμε αν για παράδειγμα ο κ. Ντογιάκος θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του Αλέξη Τσίπρα για παραβίαση του απόρρητου! Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ η ενημέρωση για τα ονόματα των θυμάτων των παρακολουθήσεων έγινε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, λόγω του αιτήματος που είχε καταθέσει και δεν υπάρχουν (τα ονόματα) στους φακέλους που απέστειλε ο κ. Ράμος στοους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, στον υπουργό της Δικαιοσύνης και τον πρόεδρο της Βουλής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter