Σκάνδαλο υποκλοπών: «Ράπισμα« από τη βελγική Le Soir – «Στο στόχαστρο της εξεταστικής ο αποδυναμωμένος Μητσοτάκης»

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Ράπισμα« από τη βελγική Le Soir – «Στο στόχαστρο της εξεταστικής ο αποδυναμωμένος Μητσοτάκης»

Ακόμη μια ημέρα διεθνούς διασυρμού για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς σε εκτενές ρεπορτάζ της αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που συγκλονίζει Ελλάδα και Ευρώπη η βελγική εφημερίδα Le Soir κάνει λόγο για «πρωθυπουργό αποδυναμωμένο από το σκάνδαλο των υποκλοπών, που παίρνει «ευρωπαϊκή τροπή».».

Μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της με τίτλο «Στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός αποδυναμώθηκε από σκάνδαλο υποκλοπών», η εφημερίδα παραθέτει ολόκληρο το χρονικό της υπόθεσης των παρακολουθήσεων του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, αναφερόμενη παράλληλα στην συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής.

«Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, 142 βουλευτές από τους 299 παρευρισκόμενους ψήφισαν υπέρ της ειδικής εξεταστικής επιτροπής που επιφορτίστηκε να ρίξει φως στο «ελληνικό Watergate», αναφέρει η Le Soir για να συνεχίσει αναφερόμενη στην στοχοποίηση της δημοσιογράφου του Politico, Νεκταρίας Σταμούλη, αλλά και τον διασυρμό που υφίσταται η κυβέρνηση Μητσοτάκη επί καθημερινής βάσεως σε διεθνές επίπεδο.

Yπενθυμίζεται ότι το δημοσίευμα της Le Soir έρχεται να προστεθεί στον πρωτοφανή διασυρμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαιτίας των πρωτοφανών παρεμβάσεων κατά εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ, με ΜΜΕ του κύρους της La Republica, New York Times και Washington Post να βάλουν επί καθημερινής βάσεως κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και την επίθεση κατά Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων.

Διαβάστε επίσης:

Παραμένει στο στόχαστρο του Politico η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Νέο άρθρο «κόλαφος» για το σκάνδαλο υποκλοπών

«Θάψτε, υποβαθμίστε, συκοφαντήστε» τον Τύπο που επικρίνει

Κόλαφος από La Republica για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Το ελληνικό «Watergate» πνίγει τον Μητσοτάκη -Δίκτυο στα όρια της παράνοιας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter