Σκάνδαλο υποκλοπών: Σε πανικό το Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις Documento – Τα «ρίχνουν» στην ΕΥΠ

Σκάνδαλο υποκλοπών: Σε πανικό το Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις Documento – Τα «ρίχνουν» στην ΕΥΠ

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις σημερινές αποκαλύψεις του Documento, που φέρνει στο φως τα ντοκουμέντα παρακολούθησης του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη από την Εθνική Υπηρεσία Υπηρεσιών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι, πιστή στο νέο δόγμα περί «αυτονομημένων κέντρων της ΕΥΠ»  η κυβέρνηση πλέον δεν διαψεύδει την παρακολούθηση, αλλά επιλέγει ως τελευταία γραμμή «άμυνας» ότι «ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε», σε μια ύστατη και απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν τις ευθύνες που έχει ο αρμόδιος για τη λειτουργία της από την πρώτη μέρα της θητείας του, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πλέον, ακολουθώντας τη γραμμή του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου το Μέγαρο Μαξίμου δεν αμφισβητεί τις αποκαλύψεις μας όπως κάνει εδώ και εβδομάδες, και πως να το κάνει άλλωστε, αφού τα στοιχεία είναι κόλαφος για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Επιχειρεί ωστόσο να καλύψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο γενικώς και αορίστως για «ρυπαρά δίκτυα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε αρνηθεί στη Βουλή την παρακολούθηση υπουργού από την ΕΥΠ, παρά τις πιέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. Το Documento, ωστόσο, παρουσιάζει σήμερα τεκμήρια για την παρακολούθηση του υπουργού Εργασίας (πρώην υπουργός Ενέργειας).

Είχε προηγηθεί η δήλωση του ίδιου του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος υποστήριξε -δίχως αμφισβητεί την αξιοπιστία των στοιχείων που δημοσιεύει το Documento- ο ίδιος δεν πιστεύει πως με την παρακολούθησή του δεν έχει σχέση ο Κυρ. Μητσοτάκης, παρότι είναι εκείνος ο προϊστάμενος της ΕΥΠ, από την πρώτη ημέρα της θητείας του.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Ντοκουμέντα παρακολούθησης Χατζηδάκη – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

ΣΥΡΙΖΑ για αποκαλύψεις Documento: Θα πει ο Μητσοτάκης γιατί παρακολουθούσε τον Χατζηδάκη η ΕΥΠ;

Χατζηδάκης: Δεν αμφισβητεί τις παρακολουθήσεις αλλά δεν έχει την ευπρέπεια να παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος

Πριν μας έλεγαν συκοφάντες, τώρα τους φταίνε τα «ρυπαρά δίκτυα» για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ του Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter