Σκάνδαλο υποκλοπών: Στην ΑΔΑΕ ο Ανδρουλάκης – «Ανοίγω το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη» (Video)

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στην ΑΔΑΕ ο Ανδρουλάκης – «Ανοίγω το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη» (Video)

Την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών επισκέφτηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης με στόχο να ενημερωθεί για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ μετά την απόφαση – κόλαφο της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. «Ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας γι αυτή την νοσηρή υπόθεση ανοίγω μαζί και το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση που είχε στην ΑΔΑΕ με τον Χρήστο Ράμμο.

«Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά έχει οικονομικές και νομικές διαστάσεις, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια» είπε εξερχόμενος της ΑΔΑΕ και συμπλήρωσε:

«Ζήτησα από τον κύριο Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες. Με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως θα κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι και εγώ με τη σειρά μου να ενημερώσω όπως έχω δεσμευτεί τον ελληνικό λαό. Είμαι σίγουρος ότι ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας σε αυτή τη νοσηρή υπόθεση, ανοίγω και το κουτί της Πανδώρας για τον κύριο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ που είναι βαθιά εμπλεκόμενοι σε μία ιστορία που έχει πλήξει τους θεσμούς και τη δημοκρατία».

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Συνεχίζω αυτόν τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί πιστεύω ότι αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας να ζουν σε μια ευρωπαϊκή κανονικότητα, με καθολικό σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και με σκληρούς φραγμούς στο παρακράτος και τη διαφθορά.

Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο ένα πολιτικό σκάνδαλο. Προφανέστατα το να παρακολουθείς πολιτικούς αντιπάλους, το μισό Υπουργικό συμβούλιο και τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων είναι ένα πολιτικό σκάνδαλο. Αλλά είναι και οικονομικό σκάνδαλο, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια εμπορευόμενοι ένα παράνομο λογισμικό, το οποίο στις εξαγωγές είχε τη σφραγίδα του σημερινού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, λοιπόν, ήρθα εδώ μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να ζητήσω από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες.

Με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως θα κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι και εγώ ώστε με τη σειρά μου να ενημερώσω τον ελληνικό λαό όπως έχω δεσμευτεί.

Είμαι σίγουρος, ότι ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας σε αυτή τη νοσηρή υπόθεση, ανοίγω και το κουτί της Πανδώρας για τον κ. Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που είναι βαθιά εμπλεκόμενη σε μια ιστορία που έχει πλήξει τους θεσμούς και τη Δημοκρατία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter