Σκάνδαλο υποκλοπών: Συνάντηση με την επιτροπή PEGA ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκάνδαλο υποκλοπών: Συνάντηση με την επιτροπή PEGA ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Eπιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής PEGA έστειλε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, ζητώντας να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των συναντήσεων της Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Με την επιστολή της τονίζει την ανάγκη της παρουσίας του επικεφαλής των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προκειμένου να εκθέσει αντικειμενικά δεδομένα και να παραδώσει το πόρισμα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Εξεταστικής Επιτροπής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η ίδια υπενθυμίζει ότι ο βουλευτής και επικεφαλής των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την υπόθεση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, είναι ο πλεον αρμόδιος.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και Αξιότιμα μέλη της Επιτροπής PEGA

Με την παρούσα επιστολή αιτούμαστε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα συναντήσεών σας ο βουλευτής και επικεφαλής των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με αντικείμενο την «εξέταση της υπόθεσης παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό predator, την παράνομη χρήση αυτού στην Ελληνική επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου», κος Δημήτρης Τζανακόπουλος –όπως ήδη έχετε περιλάβει στο πρόγραμμα συναντήσεών σας εκπροσώπους λοιπών κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου- προκειμένου να εκθέσει ενώπιον σας αντικειμενικά δεδομένα και να σας παραδώσει το πόρισμα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Με εκτίμηση

Όλγα Γεροβασίλη

Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Μυστικά & Documento

10/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter