Σκάρλετ Γιόχανσον: Μαζί ή μόνη;

Σκάρλετ Γιόχανσον: Μαζί ή μόνη;

Τους παπαράτσι έχει μπερδέψει η Σκάρλετ Γιόχανσον που από τη μια εμφανίζεται χωρίς το μονόπετρο της και από την άλλη φωτογραφίζεται με τον άντρα της.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Ντοριάκ χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου, σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο Γάλλος δημοσιογράφος δεν έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής ότι χωρίζουν και μάλιστα εμφανίστηκαν μαζί σε έκθεση στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην «Πορεία Γυναικών» κατά του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον και δεν φορούσε… βέρα, γεγονός που πυροδότησε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας daily mail, η 32χρονη ηθοποιός παρέστη την Τετάρτη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της σε δεξίωση για την έκθεση An Uncanny Likeness σε γκαλερί της Νέας Υόρκης, αλλά και πάλι εμφανίστηκε να μην φοράει τη βέρα.

Η Γιόχανσον και ο Ντοριάκ πρώτη φορά έκαναν δημόσια εμφάνιση μαζί το 2012, αλλά δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους έως το 2013 όταν αρραβωνιάστηκαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα ράντσο στη Μοντάνα το 2014, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους Ρόουζ Ντόροθι.

Η Γιόχανσον από το 2008 έως το 2011 ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς.

Πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι δήλωσε στο CNN ότι η Γιόχανσον και ο Ντοριάκ έχουν ήδη χωρίσει. Εκπρόσωποι της ηθοποιού δεν ήταν διαθέσιμοι για κάποιο σχόλιο για το θέμα, αναφέρει το CNN.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση ότι χωρίζουν και επιπλέον, ίσως είναι ένα καλό μάθημα για τους παπαράτσι, ότι όποιος δεν φοράει το μονόπετρο ή τη βέρα του δεν σημαίνει αυτομάτως ότι …χώρισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter