«Σκασμένος» ο υπουργός Άμυνας για τη Λίβερπουλ, έδωσε… συμβουλές στον Κλοπ μέσω facebook!

«Σκασμένος» ο υπουργός Άμυνας για τη Λίβερπουλ, έδωσε… συμβουλές στον Κλοπ μέσω facebook!

Δύσκολες ημέρες περνούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ ανά τον κόσμο. Η εκκίνηση της ομάδας στη φετινή Premier League μόνο καλή δεν μπορεί να θεωρηθεί, ενώ και στο Champions League τα πράγματα αποδεικνύονται, τουλάχιστον για την ώρα, μία… απ’ τα ίδια.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στην Αγγλία έχοντας στις «αποσκευές» της τέσσερα γκολ από τη Νάπολι (4-1) στο ματς όπου άνοιξε την αυλαία στη φετινή της πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ένα αποτέλεσμα που… βύθισε σε βαθιά περισυλλογή τον γερμανό προπονητή, αλλά και τους φανς, μεταξύ αυτών και τον πολεμοχαρή έλληνα υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Φαίνεται ότι ο υπουργός ήταν… σκασμένος από την «τεσσάρα» στη Νάπολη και θέλησε να δώσει τις συμβουλές του στον Γιούργκεν Κλοπ μέσω απάντησής του στον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Facebook.

«Αγόρασε ένα σέντερ μπακ κλάσης και μετέφερε τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στο κέντρο. Και το πρόβλημα λύθηκε», έγραψε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ανάρτηση στον λογαριασμό της αγγλικής ομάδας, προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων από έλληνες οπαδούς και όχι μόνο.

«Έχεις λύσει όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα και είπες να λύσεις αυτά της Λίβερπουλ…», απάντησε ένας εξ αυτών. «Πες τα υπουργάρα μου», έγραψε άλλος οπαδός, τρολάροντας τον υπουργό. «Υπουργέ αυτοί να αγοράσουν back, εμείς τις κορβέτες θα τις κλείσουμε επιτέλους;».

Το κορυφαίο σχόλιο ήρθε από φίλο της Λίβερπουλ από το εξωτερικό. «Κρίνοντας από το γεγονός πως είστε υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, συμφωνώ»…

Εν ολίγοις, στην Ελλάδα που μαστίζεται από την ακρίβεια και βρίσκεται εν μέσω της δίνης του σκανδάλου των υποκλοπών, αλλά και εν μέσω περιόδου κρίσης στα ελληνοτουρκικά, ο υπουργός Άμυνας φροντίζει να αφήσει στην άκρη όλα τα υπόλοιπα, κοινοποιώντας τον καημό του και τις ανησυχίες του για τη… Λίβερπουλ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter