Σκέψεις για απονομή τίτλου από την Premier League αν δεν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα

Σκέψεις για απονομή τίτλου από την Premier League αν δεν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα

Σχεδόν όλα τα σπορ σε όλο τον κόσμο έχουν παύσει οποιαδήποτε δραστηριότητα και φυσικά η αγγλική Premier League δεν αποτελεί εξαίρεση.

Όμως η αναβολή του πρωταθλήματος είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει ή αν θα μετατραπεί σε οριστική διακοπή λόγω της πανδημίας. Χώρες άλλωστε όπως η Ουκρανία ή η Λιθουανία διέκοψαν οριστικά τη σεζόν και ανακήρυξαν πρόωρα πρωταθλήτριες στο μπάσκετ, τις ομάδες που προπορεύονταν στη βαθμολογία έως τη στιγμή της διακοπής!

Όμως κάτι ανάλογο δεν αποκλείεται να συμβεί και στην Αγγλία με την Premier League. Σύμφωνα με την «Telegraph», οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής εξετάζουν το ενδεχόμενο στέψης της Λίβερπουλ από τώρα, δηλαδή 11 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Αυτό –αναφέρει η «Telegraph»- θα συμβεί στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα λόγω ανωτέρας βίας, κάτι μάλιστα που βρίσκει σύμφωνες όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Ένα άλλο σενάριο αναφέρει ότι το πρωτάθλημα ίσως συνεχιστεί το καλοκαίρι, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, δηλαδή, αν και εφόσον μετατεθεί και το Euro για το 2021.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter