Σκέψου όπως ο Μάκης (Βορίδης) – Δηλώσεις για να μην ξεχνάμε ποιος ήταν

Σκέψου όπως ο Μάκης (Βορίδης) – Δηλώσεις για να μην ξεχνάμε ποιος ήταν

Ξεπέρασε κάθε όριο ο κ. Βορίδης, ο Μαυρουδής με το τσεκούρι που θέλει να ξεχάσουμε ότι το κράδαινε. Όπως θέλει να ξεχάσουμε όλο το ένδοξο ακροδεξιό παρελθόν του, αυτό που τον έφερε στον αφρό της δεξιάς παράταξης.

Αλλά, αφενός δεν πρέπει να ξεχνάμε, αφετέρου ο ίδιος ο εκλεκτός του Κυριάκου δεν μας αφήνει.

«Πρέπει να υπάρξει στρατηγική ήττα των ιδεών της Αριστεράς για να μην ξαναβρεθεί στην εξουσία με οποιαδήποτε μορφή της. Ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία, γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές». (Τη δήλωση αυτή έκανε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6).

Μάκη μου οι «ελαττωματικές» ιδέες σε ενοχλούν παλικάρι μου και βάζεις τον Κυριάκο να καθαρίσει για πάρτη σου; Δεν σου φτάνει να χάσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «ελαττωματικές» ιδέες σε ενοχλούν και θες να τις αφανίσει ο Κυριάκος;

Ποιες ιδέες σε πείραξαν και άνοιξες το κουτάκι με τις κορώνες που θυμίζουν άλλες εποχές;

Και όποιος έχει ιδέες που δεν σου γουστάρουν Μάκη πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στο κράτος και τους θεσμούς όπως λες ώστε να πάψουν και κυκλοφορούν (οι ιδέες ή και όποιος τις έχει);

Και πώς τις εννοείς τις παρεμβάσεις; Τι μας ετοιμάζεις με τους ομοϊδεάτες σου; Και ο Κυριάκος, συμφωνεί μαζί σου;

Πείτε με τον αρχηγό – που σε ανέχεται – να ξέρουμε, γιατί αργά η γρήγορα θα έχουμε εκλογές οπότε λέμε να έχουμε κατά νου – αν μας το επιτρέπεις και δεν το θεωρείς «ελάττωμα» να σκεφτόμαστε – για τι θα ψηφίσουμε: για κυβέρνηση ή για το πώς θα μας επιτρέπεται να σκεφτόμαστε!

Εκτός αν το σύνθημά σου στις εκλογές είναι «Σκέψου όπως ο Βορίδης αλλιώς είσαι ελλατωματικός» …

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter