Σκευωρία και το άνοιγμα των λογαριασμών Σημίτη κατά τον Βενιζέλο

Σκευωρία και το άνοιγμα των λογαριασμών Σημίτη κατά τον Βενιζέλο

«Ματαιοπονούν, αλλά εκτίθενται και εκθέτουν και τη Δικαιοσύνη» είπε από το βήμα της Βουλής ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Ασπίδα προστασίας ύψωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Β. Βενιζέλος για τον υπό διερεύνηση πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, υιοθετώντας για άλλη μια φορά το «δόγμα» της «σκευωρίας» και των πολιτικών επιδιώξεων με αφορμή τις έρευνες των αρμόδιων Αρχών.

«Κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν το εμβληματικό πρόσωπο του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ματαιοπονούν, αλλά εκτίθενται και εκθέτουν και τη Δικαιοσύνη». Τόνισε δε ότι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ εκκινεί τη συναινετική διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες αποφάσισε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, της συζύγου του, Δάφνης, του αδελφού του, Σπύρου, αλλά και των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Ευάγγελου Μαλέσιου (πρώην υφυπουργού Δημοσίας Τάξεως), Παντούλα Διαμαντούλα (σύζυγος του κ. Μαλέσιου) και Λουκά Ρωμανού (μεσάζων οπλικών συστημάτων) για την υπόθεση του C4I που είχε αποκαλύψει το Documento.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter