Σκιάθος: «Έχω εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ» λέει ο πυροσβέστης που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Το «έπαιζε» ανήλικος σε διαδικτυακό forum

Σκιάθος: «Έχω εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ» λέει ο πυροσβέστης που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Το «έπαιζε» ανήλικος σε διαδικτυακό forum

Προφυλακιστέος, κρίθηκε ο 39χρονος πυροσβέστης κατηγορούμενος για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ανήλικης κάτω των 12 ετών. Ο 39χρονος κλήθηκε χθες Πέμπτη να απολογηθεί στην αναπληρώτρια ανακρίτρια για τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν και φέρεται να υποστήριξε ότι είναι εθισμένος στο ιντερνετικό σεξ σύμφωνα με το gegonota.news. Παράλληλα,  αρνήθηκε ότι στην κατοχή του είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε στο κινητό του φωτογραφίες από μικρά κορίτσια διότι καημός της μητέρας του είναι να αποκτήσει κορίτσια με ξανθά μαλλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποπυραγός, στο κινητό του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε, “έτρεμε” την προφυλάκιση γιατί δεν ήθελε στεναχωρήσει τους γονείς του και ειδικά τη μητέρα του. Στην κατάθεσή του έδειξε πως ήταν η μητέρα του χειριστική μαζί του και μέσα από έναν ασυνάρτητο λόγο ανέφερε πως εκείνη ήθελε να κάνει δύο κορίτσια ξανθά με γαλανά μάτια. Εκείνος όμως δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και γι’ αυτό κατέβαζε φωτογραφίες από το instagram με ξανθά κοριτσάκια. Μια φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό του απεικονίζει δύο κοριτσάκια ξανθά με μαγιό, αλλά το κοριτσάκι της 32χρονης συντρόφου του , το οποίο και φωτογράφιζε, δεν είναι ξανθό…

Παράλληλα, όπως προκύπτει, ο προφυλακιστέος πυροσβέστης υποδυόταν τον ανήλικο μέσα σε διάφορα διαδικτυακά φόρουμ για να προσεγγίζει τα θύματά του.

Συνεχίζεται η διαδικασία της προανάκρισης

Σε επίπεδο προανάκρισης η μητέρα αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο και τα δύο ανήλικα κορίτσια 10 και 12 χρονών από παιδοψυχολόγο, ώστε το πόρισμα να περιληφθεί στη δικογραφία της υπόθεσης, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί αν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε ανάλογες υποθέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη σύντροφος του κατηγορούμενου και μητέρα των δύο κοριτσιών, χώρισε πριν από ένα περίπου χρόνο με τον πρώην σύζυγό της (με τον οποίο έχουν από κοινού τη γονική μέριμνα), εδώ και επτά μήνες έκανε δεσμό με τον αξιωματικό, συζούσαν στο σπίτι της, πριν δύο μήνες χώρισαν και στη συνέχεια επανασυνδέθηκαν.

Η 32χρόνη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του, ενώ το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του 39χρονου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter