Σκίμπε: Έχουμε άλλη μια ευκαιρία

Σκίμπε: Έχουμε άλλη μια ευκαιρία

Στον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου, την αδυναμία ελέγχου του τρανζίσιον της Φινλανδίας και ένα πέναλτι που ισχυρίστηκε ότι δεν μας δόθηκε, εστίασε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Τάμπερε, όπου η εθνική μας έχασε με σκορ 2-0 από την Φινλανδία.

«Πρώτα απ΄ όλα συγχαρητήρια στη Φινλανδία για τη νίκη της. Δυστυχώς, εμείς δεν ήμασταν σε θέση να σταματήσουμε το τρανζίσιον της Φινλανδίας. Δεν σταθήκαμε τυχεροί με την αντικατάσταση του Σωκράτη, γιατί στην πρώτη φάση δεχθήκαμε γκολ. Προς το τέλος του παιχνιδιού δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι και το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούμε και το δεύτερο γκολ», σχολίασε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Σε κάθε περίπτωση, ξαναπαίζουμε εναντίον της Φινλανδίας σε περίπου 4 εβδομάδες στην Αθήνα. Πρέπει να τη νικήσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και ελπίζω ότι τότε θα έχω στη διάθεσή μου περισσότερους και βασικούς ποδοσφαιριστές», πρόσθεσε.

Όσο για το τι μπορεί να κάνει, αν μπορεί να κάνει κάτι, για να βελτιωθεί η Εθνική; «Στο πρώτο παιχνίδι, στην Εσθονία, νικήσαμε κάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στην Ουγγαρία παρόλο που χάσαμε είχαμε πάλι πολλές ευκαιρίες. Σήμερα η φιλανδική ομάδα ήταν πολύ πιο επιθετική και πιο δυνατή. Ελπίζω ότι σε 4 εβδομάδες θα βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση και θα έχουμε στη διάθεσή μας κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που λείπουν για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Όσο για την έλλειψη πάθους, όπως φάνηκε στις χαμένες προσωπικές μονομαχίες, ο Σκίμπε είπε: «Έλειπαν ο Δώνης, ο Ρέτσος, ο Μάνταλος, που είναι και γρήγοροι ποδοσφαιριστές και δεν είναι εύκολο να τους αντικαταστήσεις με παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζω να τους έχουμε στο ΟΑΚΑ και πως η ομάδα θα καταφέρει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο».

Ερωτηθείς αν μπορεί να αλλάξει το κλίμα και, να δούμε νίκες και πρόκριση, απάντησε: «Έχουμε άλλη μια ευκαιρία που θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στον επόμενο αγώνα. Θα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε περισσότερη ποιότητα ως ομάδα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter