Σκηνές πανικού στη Χαλκίδα: Πολυτελές τζιπ έπεσε πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ – Άγρια καταδίωξη και σύλληψη του οδηγού (Video)

Σκηνές πανικού στη Χαλκίδα: Πολυτελές τζιπ έπεσε πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ – Άγρια καταδίωξη και σύλληψη του οδηγού (Video)

Στιγμές μεγάλης αναστάτωσης σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Χαλκίδα όπου λίγα λεπτά μετά τις 22:00 ένα πολυτελές όχημα μάρκας Porche προκάλεσε τροχαίο ατύχημα όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Μιαούλη.

Σύμφωνα με το Eviathema.gr, ο νεαρός οδηγός, προφανώς πάνω στον πανικό του εγκατέλειψε το σημείο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, μάλιστα με το μπροστινό λάστιχο σπασμένο.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία και άμεσα ειδοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις για να το εντοπίσουν.

Μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη αστυνομικοί εντόπισαν και στάθμευσαν το όχημα κάτω από την υψηλή γέφυρα και αφού το έλεγξαν συνέλαβαν τον οδηγό στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ διαπιστώθηκε ότι είναι ανασφάλιστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω όχημα προκάλεσε σε πάνω από δύο οχήματα φθορές, σε διαφορετικά σημεία της Χαλκίδας, οι ιδιοκτήτες των οποίων ειδοποίησαν και εκείνοι την Αστυνομία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter