Σκίτσο «καυτηριάζει» τις διώξεις Βαξεβάνη – Παπαδάκου: «Συνέστησαν εγκληματική οργάνωση για να αποκαλυφθεί η αλήθεια»

Σκίτσο «καυτηριάζει» τις διώξεις Βαξεβάνη – Παπαδάκου: «Συνέστησαν εγκληματική οργάνωση για να αποκαλυφθεί η αλήθεια»
Πηγή: Tvxs.gr

Μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν τα σύγχρονα στρατοδικεία που στήνει η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη κατά των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου, οι οποίοι έκαναν αποκαλύψεις για την υπόθεση Novartis, που οδήγησαν στη δίωξη ενός πολιτικού προσώπου και τη διερεύνηση δύο ακόμα.

Δείτε επίσης: Στρατοδικεία Μητσοτάκη: Εστησαν κατηγορητήριο στον Κ. Βαξεβάνη για τη Novartis

Τη στιγμή που τα περισσότερα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος, οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα «βοούν», στηλιτεύοντας τις διώξεις Βαξεβάνη – Παπαδάκου, τις οποίες είχε προαναγγείλει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης… Σε αυτό το μήκος κύματος, ο σκιτσογράφος Γιάννης Δερμεντζόγλου, δημιούργησε ένα σκίτσο που έχει γίνει ήδη viral στο twitter, συνοδευόμενο, από πολλούς χρήστες, από το hashtag #Με_τον_Βαξεβάνη, που βρίσκεται από χθες πρώτο στα trends, αποτελώντας αντικείμενο συζήτησης στα Social Media.

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης στήνει τα δικά του ξερονήσια

Δείτε το σκίτσο που δημοσιεύεται στο Tvxs.gr:

Πηγή: Tvxs.gr

«Οι δημοσιογράφοι Παπαδάκου και Βαξεβάνης κατηγορούνται ότι συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με σκοπό να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Δείτε επίσης: Μάριος Αραβαντινός για δίωξη Κώστα Βαξεβάνη: Εκδίκηση ενός παρακράτους που φέρει τη σφραγίδα Μητσοτάκη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter