Σκληραίνει τη στάση της η ΝΔ

Σκληραίνει τη στάση της η ΝΔ

Tη στρατηγική της ΝΔ να δημιουργήσει πολωτικό κλίμα στο επόμενο διάστημα επισφράγισε η δριμύτατη επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.

«Ο κ. Τζανακόπουλος δεν έχει εκλεγεί ποτέ, είναι δοτός. Ο κ. Μητσοτάκης εκλέγεται εδώ και 15 χρόνια στην Β΄ Αθηνών και εκλέγεται πρώτος, σε περιφέρειες όπως το Αιγάλεω και το Περιστέρι. Κανείς δεν αμφισβητεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τους πολίτες της περιφέρειας», απάντησε ο κ. Κικίλιας όταν κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου .

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για «πολιτική εξαπάτηση» και κληθείς να σχολιάσει τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για εξαετές πρόγραμμα ανάπτυξης , κατέφυγε εκ νέου στην αντιπαραβολή παλαιότερων και σημερινών δηλώσεων του Πρωθυπουργού και υποστήριξε ότι «στο αντίστοιχο περυσινό υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Τσίπρας έλεγε τέλος τα βάρη ήλθε η ανάπτυξη. Τίποτε από όσα λένε οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν μπορεί να γίνει πιστευτό», κατέληξε ο κ. Κικίλιας . Κατηγόρησε, εξάλλου για μια ακόμη φορά, την κυβέρνηση πως ό,τι κάνει το κάνει για να μείνει γαντζωμένη στην εξουσία . Εξαιρετικά σκληρός , ήταν ο κ. Κικίλια και όταν κλήθηκε να σχολιάσει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών με την οποία αποδίδεται επί της ουσίας επιπολαιότητα στον Πρόεδρο της ΝΔ για τα «αντίμετρα» που πρότεινε. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι το υπουργείο Οικονομικών «αυτογελοιοποιείται».

Για τη συνέντευξη του κ. Σαββίδη, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κινούμενος στο πλαίσιο των προχθεσινοβραδινών δηλώσεων του κ. Μητσοτάκη, ζήτησε από την κυβέρνηση «να πάρει θέση». Εξάλλου, όπως και ο κ. Μητσοτάκης έπραξε κατά τη συνέντευξή του, υποστήριξε ότι για τη ΝΔ ότι «δεν υπάρχουν μέτρα και αντίμετρα, αν ψηφίζαμε τα αντίμετρα θα ήταν σαν να παραδεχόμαστε ότι καλώς μπαίνουν φορομπηχτικά αυτά τα μέτρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter