Σκληρή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κατά της ΕΡΤ

Σκληρή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κατά της ΕΡΤ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ΕΡΤ και με ανακοίνωση του έκανε λόγο για καταστρατήγηση της αντικειμενικότητας της μετάδοσης στο χθεσινό (11/2) ντέρμπι Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (νίκησαν οι “ερυθρόλευκες” με 3-2 σετ).

Οι «πράσινοι» βάλουν κατά της ΕΡΤ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αν δεν μπορείτε να κάνετε μια τηλεοπτική μετάδοση με τα απαραίτητα στάνταρτ καλό είναι να παραιτηθείτε και να σταματήσετε να ζείτε από τα χρήματα του ελληνικού λαού». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί κύριοι της ΕΡΤ η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μια τηλεοπτική μετάδοση με τα απαραίτητα στάνταρτ καλό είναι να παραιτηθείτε και να σταματήσετε να ζείτε από τα χρήματα του ελληνικού λαού. Για πολλοστή φορά σε αγώνα βόλεϊ της ομάδας μας το αποτέλεσμα κρίθηκε από μια αμφισβητούμενη φάση. Φάση για την οποία δεν λειτούργησε το video check, αλλά δεν λειτούργησαν και τα replay της ΕΡΤ.

O ελληνικός αθλητισμός τους τελευταίους μήνες δέχεται το ένα χτύπημα μετά από το άλλο με τις διάφορες κυβερνητικές παλινωδίες των αρμοδίων του χώρου και δεν πρέπει να επιτραπεί αυτή η επικίνδυνη παλινδρόμηση να περάσει και στα υπόλοιπα αθλήματα. Η Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση παίζει κομβικό ρόλο στη συνοχή και στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Για να συμβεί αυτό, πρέπει οι άνθρωποι που πληρώνονται από τους Έλληνες φιλάθλους και μη, να προσφέρουν ένα άρτιο τηλεοπτικό προϊόν, να σβήνουν τις σκιές και να μην προσβάλουν την νοημοσύνη ούτε των μεν ούτε των δε φιλάθλων μια αθλητικής αναμέτρησης. Αυτό λέγεται αντικειμενικότητα μετάδοσης και χθες αυτό καταστρατηγήθηκε. Η βασική αρχή δηλαδή ενός δημόσιου φορέα πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Θεωρούμε λοιπόν αυτονόητο ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες απομάκρυνσής από την ΕΡΤ όσων ευθύνονται για την χθεσινή κάλυψη του αγώνα. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι σήμερα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής είναι μια απλή Τετάρτη. Αν συμβαίνει αυτό, τότε δεν μιλάμε για την Ελληνική Τηλεόραση, αλλά για την Ερυθρόλευκη Τηλεόραση του ολυμπιακού κράτους.

Απαιτούμε από την νεοσύστατη διοίκηση της ΕΡΤ να λάβει τα μέτρα της και να προασπίσει την Δημόσια Τηλεόραση από περιγραφές και μεταδόσεις που δεν συνάδουν με την νέα εποχή που επιθυμούν να φέρουν στην Ελληνική Δημόσια τηλεόραση. Η ανοχή τελείωσε…»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter