Σκληρή ανάρτηση Τελιγιορίδου για Κεραμέως

Σκληρή ανάρτηση Τελιγιορίδου για Κεραμέως

Την ομιλία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τον «εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης» καυτηρίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Σημειώνεται πως η Νίκη Κεραμέως εμφανίζεται υπέρμαχος της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Στην προσπάθειά της μάλιστα να προωθήσει τα ιδιωτικά σχολεία, η κυρία Κεραμέως εμφανίστηκε ως πρωτοπόρος και προοδευτική. 

«Συγκρούονται δυο κοσμοθεωρίες: η μια υπέρ του προοδευτισμού, της πρωτοπορίας, της αυτονομίας των σχολείων υπό την εποπτεία του κράτους και η άλλη της οπισθοδρόμησης, του κρατικού υπερσυγκεντρωτισμού και της ήσσονος προσπάθειας», είχε σχολιάσει νωρίτερα η ίδια η υπουργός σε ανάρτησή της στο facebook.

Παράλληλα, μιλώντας σήμερα στη Βουλή επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για εμμονικές ιδεοληψίες σε οτιδήποτε αφορά την ιδιωτική επιχειρηματικότητα.

Η ομιλία της πάντως στη Βουλή σχολιάστηκε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου: 

«Με την ομιλία της σήμερα στη Βουλή η κ. Κεραμέως θα μπορούσε άνετα να εκλεγεί Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων.»

https://www.facebook.com/olimpia.teligioridou/posts/10220184584538650

Με την ομιλία της σήμερα στη Βουλή η κ. Κεραμέως θα μπορούσε άνετα να εκλεγεί Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων.

Gepostet von Olimpia Teligioridou am Dienstag, 28. Juli 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter