Σκληρή απάντηση Αντώναρου σε όσους «ονειρεύονται» ξερονήσια: Ξέχασαν πως απαγορεύονται στην Ευρώπη

Σκληρή απάντηση Αντώναρου σε όσους «ονειρεύονται» ξερονήσια: Ξέχασαν πως απαγορεύονται στην  Ευρώπη

Με σαφή και σκληρά λόγια απαντά ο Ευάγγελος Αντώναρος σε όσους από την Νέα Δημοκρατία ονειρεύονται κλειστές δομές προσφύγων και ξερονήσια. 

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή σημειώνει πως «η σημερινή Νέα Δημοκρατία μικρή σχέση έχει με το σύγχρονο κόμμα που ίδρυσε πριν  45 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.»

Σημειώνει πως οι δομές αυτές που σημαίνουν στρατόπεδα απαγορεύονται και έρχονται σε σύγκρουση και με κάθε έννοια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσθέτοντας πως εγκλεισμό σε τέτοιες δομές επιτρέπεται μόνον για όσους έχει απορριφθεί τελεσίδικα το αίτημα ασύλου εν αναμονή της απέλασης και μόνον για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Προσθέτει μάλιστα:

«…Όσοι σιωπούν στα παρατράγουδα που πληθαίνουν μέρα με τη μέρα γίνονται απλά συνένοχοι.»

Διαβάστε επίσης: Ο Μπογδάνος δηλώνει πως δεν έχει ταμπού με τα ξερονήσια (Video)

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Σε οσους ονειρευονται εγκλεισμούς χιλιάδων ανθρώπων σε λεγόμενες κλειστες δομες ( κατ ευφημισμον – δηλαδή σε στρατόπεδα) σε ξερονήσια η αλλού διαφεύγει κατι απλό: Οτι όχι μόνο στο ευρωπαικό περιβαλλον όπου η Ελλάδα ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ να ανήκει αυτά απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ χωρίς ναι μεν αλλά. Αλλά έρχονται σε σύγκρουση ΚΑΙ με κάθε έννοια ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ( αν και το έκανε ο Γιώργος Κουμουτσακος στη συνεντευξη που έδωσε στο Spiegel Online): Εγκλεισμός σε τέτοιες δομές επιτρεπεται ΜΟΝΟΝ για όσους έχει απορριφθει τελεσιδικα το αίτημα ασύλου τους εν αναμονή της απέλασης και μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για όλους τους άλλους που έχουν υποβαλει αίτημα ασυλου τετοιος εγκλεισμός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Αντίθετα παιρνουν προσωρινή άδεια εργασίιας και ο μόνος περιορισμός που μπορεί να τους επιβληθεί είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να διαμένουν υποχρεωτικά στον τόπο που έχουν δηλώσει στις αρχές ως τόπο κατοικίας.

Ολα τα άλλα που διακηρύσσουν διάφοροι είναι όνειρα θερινής νυκτός.

Ειναι ευχαριστη η κατασταση όπως εξελισσεται; Ασφαλως και όχι. Αλλά να μιλάνε εν έτει 2019 βουλευτές για ξερονήσια κι η ηγεσία της κυβερνησης να σφύράει αδιάφορα αποδεικνύει περίτρανα ότι η σημερινή Νεα Δημοκρατία μικρή σχεση έχει με το συγχρονο κόμμα που ίδρυσε πριν 45 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Κι όσοι σιωπουν στα παρατράγουδα που πληθαίνουν μέρα με τη μερα γινονται απλά συνένοχοι.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2533494170261933

Σε οσους ονειρευονται εγκλεισμούς χιλιάδων ανθρώπων σε λεγόμενες κλειστες δομες ( κατ ευφημισμον – δηλαδή σε στρατόπεδα)…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Samstag, 23. November 2019

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter