Σκληρή απάντηση αξιωματικών της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλουν συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη

Σκληρή απάντηση αξιωματικών της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλουν συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη

Θέση για τις καταγγελίες της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, παίρνει το συνδικαλιστικό όργανο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας.

Η τοπική αστυνομική ένωση εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες, ενώ αναφερόμενη σε δημόσιες τοποθετήσεις που έχουν γίνει, τονίζουν ότι «θίγουν το κύρος των Αρχών και προσβάλουν την αξιοπρέπεια των αστυνομικών», και για αυτό είναι «καταδικαστέες».

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το sinidisi.gr:

«Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αφορούν την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου 44χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Ακαρνανίας, η Ένωσή μας θέλει να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες, καθώς και τις δικαστικές αρχές που προΐστανται αυτών. Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αποδείξει πως λειτουργούν με επαγγελματισμό, αμεροληψία, μεθοδικότητα και πάνω από όλα με αποτελεσματικότητα και μπορούν να φέρουν εις πέρας σοβαρές και δύσκολες υποθέσεις.

Σεβόμενοι τη μυστικότητα της προανάκρισης, τον πόνο της οικογένειας της εκλιπούσης καθώς και τις προσπάθειες των συναδέλφων μας για την διαλεύκανση της υπόθεσης, θεωρούμε πως δημόσιες τοποθετήσεις που θίγουν το κύρος των Αρχών και προσβάλουν την αξιοπρέπεια των αστυνομικών, είναι καταδικαστέες, δεν βοηθούν στην αποκάλυψη της αλήθειας και προκαλούν δυσχέρειες στις έρευνες των αστυνομικών και δικαστικών αρμόδιων Αρχών».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

29/01/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter