Σκληρή απάντηση Φώφης στον Μητσοτάκη: «Η σημαία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ»!

Σκληρή απάντηση Φώφης στον Μητσοτάκη: «Η σημαία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ»!

Απευθυνόμενη η Φώφη Γεννηματά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το περιστατικό σε τηλεοπτική εκπομπή με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι «η σημαία και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και ό,τι συμβολίζει το ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία δεν είναι σουβενίρ». 

Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είπε:

«Καλά κάνει και ζητάει τη σημαία για το γραφείο του, επειδή άκουσα ότι την ξέχασε μπορώ να του τη στείλω να την έχει. Καλό είναι να θυμάται όμως πως ό,τι συμβολίζει η σημαία του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να το σέβεται, γιατί θα το βρει απέναντί του. Εμείς θα είμαστε το προοδευτικό αντίβαρο στις ανεξέλεγκτες πολιτικές της ΝΔ και απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα και απέναντι στο κοινωνικό κράτος και απέναντι στα δημόσια αγαθά. Να είναι σίγουρος ο κ. Μητσοτάκης ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα είμαστε το αντίβαρο που χρειάζεται η χώρα. Και στη δική του ανεξέλεγκτη κυριαρχία και απέναντι στην ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είμαστε δύναμη σταθερότητας».

Να θυμήσουμε ότι ο Κ.Μητσοτάκης όταν «ανακρίθηκε» από τις «Μύγες», στο πλαίσιο της εκπομπής του Γρ. Αρναούτογλου, εκείνοι του χάρισαν μια σημαία του ΠΑΣΟΚ την οποία είπε ότι θα βάλει στο γραφείο του. Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται την ξέχασε. Και έτσι έγραψε στο Twitter:  

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter