Σκληρή απάντηση του Μοίρα στον Πατούλη – Επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Σκληρή απάντηση του Μοίρα στον Πατούλη – Επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, με ανάρτησή του στο Facebook απαντά στον υποψήφιο με τη ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Αφορμή, ανακοίνωση του επιτελείου του Γιώργου Πατούλη με τίτλο: «Να μαζέψει η κ. Δούρου τους μισθωμένους λασπολόγους της»

«Η σύνδεση του ονόματός μου από τον κ. Πατούλη με το όνομα Πετσίτης, το οποίο έχει γίνει σημαία σκανδαλολογίας σε βάρος της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του κόμματος του κ. Πατούλη, φαντάζομαι πως είχε προφανή πολιτικό στόχο να με πλήξει ηθικά ως εκπρόσωπο του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Ρένας Δούρου και έτσι να δεχτούν ηθικό πλήγμα και ο συνδυασμός και η Περιφερειάρχης οι οποίοι με έχουν εκπρόσωπο», αναφέρει συγκεκριμένα.

Παράλληλα διαψεύδει ως παντελώς αβάσιμους τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνει η ανακοίνωση για οποιαδήποτε σχέση του με τον κ. Πετσίτη και καταλήγει:

«Περιμένω άμεση ανταπόκριση και εννοείται ότι επιφυλάσσομαι για κάθε δικαίωμα που μου παρέχει ο νόμος»

Η ανάρτηση του Γιάννη Μοίρα:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΟΥΛΗ

Στις 23 Απριλίου 2019 διάβασα μία ανακοίνωση του επιτελείου του κ. Πατούλη υπό τον τίτλο «Να μαζέψει η κ. Δούρου τους μισθωμένους λασπολόγους της» με αναφορά στο πρόσωπό μου και ερώτημα «ποια είναι η σχέση μου με τον Πετσίτη και πόσα κρατικά χρήματα εισέπραξα από την διαφημιστική εταιρία του Πετσίτη».

Η σύνδεση του ονόματός μου από τον κ. Πατούλη με το όνομα Πετσίτης, το οποίο έχει γίνει σημαία σκανδαλολογίας σε βάρος της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του κόμματος του κ. Πατούλη, φαντάζομαι πως είχε προφανή πολιτικό στόχο να με πλήξει ηθικά ως εκπρόσωπο του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Ρένας Δούρου και έτσι να δεχτούν ηθικό πλήγμα και ο συνδυασμός και η Περιφερειάρχης οι οποίοι με έχουν εκπρόσωπο.

Εδώ όμως τίθενται και θέματα επί προσωπικού.

Πρώτον, δηλώνω δημόσια και δεσμευτικά ότι τον κ. Πετσίτη τον έχω ακούσει μόνο ως ένα όνομα που χρησιμοποιείται σε σενάρια σκανδαλολογίας σε βάρος της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του κόμματος του κ. Πατούλη.

Δηλώνω δημόσια και δεσμευτικά, ότι ούτε γνωρίζω τον κ. Πετσίτη προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, επαγγελματικά, ούτε τον έχω ποτέ μου δει, ούτε τον έχω ποτέ μου συναντήσει, ούτε του έχω ποτέ μου μιλήσει, από κοντά ή από το τηλέφωνο.

Δηλώνω δημόσια και δεσμευτικά, ότι ούτε καν μέσω των πιο απομακρυσμένων προσώπων και των πιο δαιδαλωδών διαδρόμων ή παρασκηνίων δεν με έχει συνδέσει ποτέ τίποτα και κανένας με τον κ. Πετσίτη και φυσικά, δεν είχα ποτέ μου να κάνω τίποτα σε σχέση με εταιρείες του, ούτε και με χρήματα, δημόσια ή ιδιωτικά, που τυχόν σχετίζονταν με εταιρείες του.

Δεύτερον, πέρα από εκπρόσωπος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ, είμαι και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, εκλεγμένος στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και σήμερα διεκδικώ την επανεκλογή μου.

Οποιαδήποτε σύνδεση του δικού μου ονόματός λοιπόν με ένα άλλο όνομα το οποίο αποτελεί σημαία σκανδαλολογίας από την πλευρά του κόμματος του κ. Πατούλη, όχι μόνο μου θίγει την τιμή, μου προσβάλλει την προσωπικότητα και με δυσφημεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου, αλλά λειτουργεί αρνητικά και επιβαρυντικά ως την πολιτική και αυτοδιοικητική μου φήμη και οντότητα και φυσικά, ως προς την υποψηφιότητά μου.

Όλα τα παραπάνω τα περιέγραψα αναλυτικά στο περιθώριο της τελευταίας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στον Περιφερειακό Σύμβουλο με τον συνδυασμό της ΝΔ “Αττική 180 μοίρες” κ. Βλάχο, επίσης μέλος του προεδρείου του Π.Σ. εκ μέρους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και σήμερα υποψήφιο με το συνδυασμό “Νέα Αρχή για την Αττική”, με την παράκληση να τα μεταφέρει στον κ. Πατούλη προκειμένου να φροντίσει εκείνος να βρει τρόπο να ανασκευάσει. Αυτό έγινε παρουσία και άλλου συναδέλφου από το Π.Σ. Αττικής. Καμιά ανασκευή δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα, αν και είμαι βέβαιος ότι ο κ. Βλάχος, άνθρωπος σοβαρός και ευυπόληπτος, αντελήφθην τη σοβαρότητα όσων του ανέφερα και τα μετέφερε επακριβώς.

Σήμερα τοποθετούμαι δημοσίως και καλώ τον κ. Πατούλη να αποδεχτεί ως απολύτως αληθή τα όσα αναφέρω παραπάνω για καμιά σχέση και καμιά σύνδεσή μου με οτιδήποτε αφορά ή παραπέμπει στον κ. Πετσίτη και να ανασκευάσει, ειδάλλως οφείλει να υποστηρίξει με αποδείξεις τον αρικό του ισχυρισμό.

Ο κ. Πατούλης με έχει ήδη δυσφημήσει σε πολλά επίπεδα με τον από 23/4/2019 ισχυρισμό του. Του δίνω σήμερα την ευκαιρία να δείξει ότι έκανε λάθος. Αν δεν το πράξει, τότε η δυσφήμηση αποκτά πρόθεση συκοφαντική.

Στα χρόνια της διαδρομής μου στη μάχιμη πολιτική πάντα ακολουθούσα τον κανόνα ότι ο πολιτικός αγώνας και η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να διεξάγονται με πολιτικά μέσα και όπλα και όχι με νομικά, όσο σκληρά και αν σε χτυπάει ο πολιτικός αντίπαλός σου. Χθες βράδυ παρακολούθησα στην οθόνη του τηλεοπτικού μου δέκτη έναν άνθρωπο για τον οποίο διαμόρφωσα την άποψη, κυρίως από τις αναφορές του στο Μάτι, στους νεκρούς της εθνικής τραγωδίας και της φράσης που εκτόξευσε εναντίον της Ρένας Δούρου «μας κάψατε», ότι -σύμφωνα τουλάχιστον με τα προσωπικά μου κριτήρια- δεν διαθέτει ούτε πολιτικό ήθος, ούτε πολιτική ηθική. Θα κάνω λοιπόν συγκεκριμένα γι’ αυτόν μία εξαίρεση στον κανόνα που πάντοτε έχω ακολουθήσει.

Περιμένω άμεση ανταπόκριση και εννοείται ότι επιφυλάσσομαι για κάθε δικαίωμα που μου παρέχει ο νόμος.»

https://www.facebook.com/ioannis.moiras/posts/10219928018095646

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter