Σκληρή επίθεση φιλοσαμαρικού site στον Μητσοτάκη για το Makedonia

Σκληρή επίθεση φιλοσαμαρικού site στον Μητσοτάκη για το Makedonia

Νέα σκληρή επίθεση από το φιλοσαμαρικό antinews.gr στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την επιλογή του Makedonia αντί το Macedonia για τη σήμανση των ελληνικών προϊόντων. 

Σε άρθρο του με τίτλο «Μετά από τον Τζόκερ ήρθε… η Makedonia» αναρωτιέται αν ο πρωθυπουργός έχει αντιληφθεί «ότι με την συγκεκριμένη κίνηση επί της ουσίας καταργεί το erga omnes και επιτρέπει στους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν σκέτο το «Μακεδονία»; Εάν δεν το έχει κατανοήσει ακόμη και επιμένει ότι η λύση που έδωσε είναι ευφυής, ίσως κάποιος από τους συμβούλους του να του επισημάνει τον κίνδυνο. Διαφορετικά τα Σκόπια θα αποκαλούνται «Μακεδονία» με τις ευλογίες του Έλληνα πρωθυπουργού».

Στο τέλος του άρθρου μάλιστα απειλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «όλες οι επιλογές έχουν τις συνέπειές τους και τίποτα δεν μένει απλήρωτο».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του antinews

«Δεν λέει να σταματήσει τις γκάφες η κυβέρνηση. Μετά από τον τραγέλαφο του Τζόκερ, το Μαξίμου υπέπεσε σε νέο τραγικό σφάλμα. Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς βλάπτονται τα εθνικά συμφέροντα. Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ να υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος (προφανώς σαν τον Τσίπρα που έπιανε πουλιά στον αέρα) κι έδωσε λύση στο… brand Μακεδονία, όμως πρόκειται για εγκληματικό λάθος. Όπως αναφέρει το Βήμα:οι δύο προτάσεις που τέθηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη αφορούσαν στις λέξεις «Macedonia» και «Makedonia».

Οι φορείς αναζητούσαν μια λύση που θα βοηθούσε τους καταναλωτές να αντιλαμβάνονται αμέσως ποια προϊόντα ανήκουν στην Ελλάδα και ποια στη Βόρεια Μακεδονία. Την λύση αυτή έδωσε ο πρωθυπουργός ψάχνοντας στην Google. Ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος και πρακτικός άνθρωπος. Έκανε αναζήτηση στη Google τη λέξη Macedonia και είδε ότι τα αποτελέσματα αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία ενώ στην αναζήτηση της λέξης Makedonia, τα αποτελέσματα αφορούν την Ελλάδα», είπε στο Sputnik ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως στο σήμα που θα κατοχυρωθεί, η λέξη που θα αναγράφεται μετά το «μ», θα είναι «Makedonia», όπως αποφάσισε ο κ. Μητσοτάκης. Άραγε ο πρωθυπουργός έχει αντιληφθεί ότι με την συγκεκριμένη κίνηση επί της ουσίας καταργεί το erga omnes και επιτρέπει στους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν σκέτο το «Μακεδονία»; Εάν δεν το έχει κατανοήσει ακόμη και επιμένει ότι η λύση που έδωσε είναι ευφυής, ίσως κάποιος από τους συμβούλους του να του επισημάνει τον κίνδυνο.

Διαφορετικά τα Σκόπια θα αποκαλούνται «Μακεδονία» με τις ευλογίες του Έλληνα πρωθυπουργού. Κι άντε μετά να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα. Θα γελάνε άπαντες μαζί μας. Τελικά οι κωλοτούμπες έχουν και τις συνέπειές τους… Τίποτα δεν μένει απλήρωτο…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter