Σκληρή επίθεση ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ κατά Μητσοτάκη: Άσυλο μόνο για τις offshore και τη Μαρέβα του…

Σκληρή επίθεση ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ κατά Μητσοτάκη: Άσυλο μόνο για τις offshore και τη Μαρέβα του…

Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του πανεπιστημιακού ασύλου.

Η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ τον χαρακτηρίζει «υπουργό των απολύσεων και των τηλεφωνικών κέντρων Siemens» κατηγορώντας τον ότι επιθυμία του είναι η συντηρητική επιλογή του «Νόμος και Τάξη».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνουν πως πρόκειται για τον «αρχιτέκτονα της καταστρατήγησης κάθε νομιμότητας καθώς αυτός και η Μαρέβα του ελέγχονται για ανακριβές πόθεν έσχες λόγω απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων».

Σημειώνει μάλιστα:

«Χωρίς ίχνος στοιχειώδους ντροπής, ο άνθρωπος που επαγγέλλεται την ηθική και τη νομιμότητα δεν αρθρώνει λέξη στις αποκαλύψεις των Paradise Papers πως η Μαρέβα του διατηρούσε εν μέσω της οικονομικής κρίσης υπεράκτιες εταιρίες προκειμένου να αποφεύγει την καταβολή φόρων στο Ελληνικό Δημόσιο.»

Ο ίδιος ο τίτλος ωστόσο προδιαθέτει για το κείμενο: «ΑΣΥΛΟ μόνο για τις offshore και τη Μαρέβα του…»

Αλλά και το κλείσιμο της ανακοίνωσης είναι, επίσης, εύλογο:

«Αυτό που όντως οφείλετε στους φοιτητές αλλά και στη νέα γενιά συνολικότερα είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΑΣΥΛΙΑΣ και της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ για όλους εσάς που οδηγήσατε εκατομμύρια πολίτες στην ανέχεια, για όλους εσάς που παίξατε με το μέλλον της νέας γενιάς την οποία ξενιτέψατε για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο, για όλους εσάς που συνεχίζετε προκλητικά να σιγοτραγουδάτε μεταξύ σας τη γνωστή πια μελωδία “σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι, να τρώμε εμείς και να βλέπουν οι άλλοι”…»

ΑΣΥΛΟ μόνο για τις offshore και τη Μαρέβα του…

Προσπαθώντας να ξεφύγει έστω και προσωρινά από τα προσωπικά αλλά και εσωκομματικά του αδιέξοδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων, επέλεξε το πεζοδρόμιο μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο προκειμένου να κάνει δηλώσεις και να μας νουθετήσει για το κακό άσυλο το οποίο ευθύνεται μέχρι και για το …προπατορικό αμάρτημα καθώς “η καταστρατήγησή του γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλου του είδους τις παράνομες και τις έκνομες συμπεριφορές”.

Χωρίς ίχνος στοιχειώδους ντροπής, ο Υπουργός των Απολύσεων και των τηλεφωνικών κέντρων της Siemens, ο αρχηγός της ΝΔ που στοιχίζεται με τις ακροδεξιές επιλογές του Αδώνιδος προσπαθεί να θέσει ψηλά στην ατζέντα τη συντηρητική επιλογή του Νόμος και Τάξη. Μόνο που είναι ο ίδιος αρχιτέκτονας της καταστρατήγησης κάθε νομιμότητας καθώς αυτός και η Μαρέβα του ελέγχονται για ανακριβές πόθεν έσχες λόγω απόκρυψης σημαντικών περιουσιακών στοιχείων. Χωρίς ίχνος στοιχειώδους ντροπής, ο άνθρωπος που επαγγέλλεται την ηθική και τη νομιμότητα δεν αρθρώνει λέξη στις αποκαλύψεις των Paradise Papers πως η Μαρέβα του διατηρούσε εν μέσω της οικονομικής κρίσης υπεράκτιες εταιρίες προκειμένου να αποφεύγει την καταβολή φόρων στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ο, φιλελεύθερος κατά τα άλλα, αρχηγός της ΝΔ προτίμησε να μείνει στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου για να μην δώσει απαντήσεις για τα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς που χαρακτηρίζει μια μερίδα πρωτοβάθμιων καθηγητών του Πανεπιστημίου μας.

Έμεινε εκτός των τειχών του ΟΠΑ για να μην πέσει μούρη με μούρη με το δικό τους παιδί, τον ‘καθηγητή’ Τρύφωνα Κολλίντζα ο οποίος αν και υπόδικος ως ένας από τους βασικούς κατηγορουμένους στην υπόθεση του μεγάλου σκανδάλου υπεξαίρεσης 801 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα Proton Bank, εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα στους φοιτητές του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης.

Έμεινε εκτός των τειχών του ΟΠΑ επισκεπτόμενος παραπλήσια καφετέρια για να μην αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι προτεραιότητα για τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια είναι η γενναία αύξηση της χρηματοδότησής τους προκειμένου μεταξύ των άλλων να προσληφθεί ο απαιτούμενος αριθμός διδασκόντων, να εξασφαλιστεί ο αναγκαίος υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την απρόσκοπτη εκπαιδευτική διαδικασία, να δημιουργηθούν επαρκείς εργαστηριακοί χώροι ώστε να εξοικειώνονται οι φοιτητές με τη σύγχρονη τεχνολογία και να προκρίνεται η συμμετοχή τους στην προαγωγή της έρευνας.

«Για άλλη μια φορά, θέλω να επαναλάβω την κατηγορηματική μου δέσμευση ότι θα αλλάξει το καθεστώς του ασύλου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στους φοιτητές, το οφείλουμε στους εργαζόμενους σε όλο το δημόσιο πανεπιστήμιο», υπογράμμισε ο υπέρμαχος της ίδρυσης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων. Αυτό που όντως οφείλετε στους φοιτητές αλλά και στη νέα γενιά συνολικότερα είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΑΣΥΛΙΑΣ και της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ για όλους εσάς που οδηγήσατε εκατομμύρια πολίτες στην ανέχεια, για όλους εσάς που παίξατε με το μέλλον της νέας γενιάς την οποία ξενιτέψατε για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο, για όλους εσάς που συνεχίζετε προκλητικά να σιγοτραγουδάτε μεταξύ σας τη γνωστή πια μελωδία “σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι, να τρώμε εμείς και να βλέπουν οι άλλοι”…

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ

https://www.documentonews.gr/filegrid/2018/02/02/5a7494e7cd3a183119056ab7.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter