Σκληρή επίθεση Σπίρτζη στην «Αττική Οδό» για τις αυξήσεις στα διόδια: Ούτε εμείς, ούτε ο λαός θα αποδεχθούμε τετελεσμένα

Σκληρή επίθεση Σπίρτζη στην «Αττική Οδό» για τις αυξήσεις στα διόδια: Ούτε εμείς, ούτε ο λαός θα αποδεχθούμε τετελεσμένα

Οξύτατη_x000D_
επίθεση στην «Αττική Οδό Α.Ε.» για την αύξηση των διοδίων εξαπολύει ο υπουργός_x000D_
Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, καταγγέλλοντας ότι «επιχειρούν να_x000D_
παρέμβουν στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, μέσα στην προεκλογική_x000D_
περίοδο, δημιουργώντας τετελεσμένα, με αυθαίρετες πρακτικές». 

«Είναι απόδειξη», προσθέτει, «ότι δεν θέλουν κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, γιατί δεν τους έκανε τα “χατίρια”. Τους έχει ανοίξει η όρεξη, για επαναφορά των λογικών και των πρακτικών αρπαχτής». «Δεν θα γίνει αποδεκτή ούτε η πρακτική, ούτε η λογική, ούτε τα τετελεσμένα… ούτε από εμάς, ούτε από τον ελληνικό λαό», διαμηνύει ο υπουργός Υποδομών.

Στην συντεντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Σπίρτζης αναφέρεται στο κρίσιμο δίλημμα των εκλογών, που ειναι «πρόοδος ή οπισθοδρόμηση», αλλά και στο τι σηματοδοτεί η επιλογή Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Κατηγορεί τη ΝΔ ότι «δεν κρύβει μόνο το πρόγραμμά της που περιλαμβάνει ασάφειες και αοριστίες, αλλά και τον ίδιο τον αρχηγό της αρνούμενη ένα ντιμπέιτ με Τσίπρα-Μητσοτάκη». Χρησιμοποιεί επίσης σκληρή γλώσσα για τη στάση του ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι «δυστυχώς επαναλαμβάνει τα λάθη τακτικής, που έκαναν τότε τα κόμματα της παραδοσιακής αριστεράς απέναντι στον Ανδρέα, το ΠΑΣΟΚ και τον προοδευτικό κόσμο του».

Ο κ. Σπίρτζης που είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Ανατολική Αττική, θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών «είναι αναστρέψιμο γιατί το διακύβευμα τώρα είναι διαφορετικό».

Ως πρός το τι αφήνει ο ίδιος πίσω του ως υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Σπίρτζης απαντά στο Πρακτορείο: «Τεράστια εξοικονόμηση σπαταλών και αποζημιώσεων, ολοκλήρωση έργων που είχαν γίνει ανέκδοτα, θεσμικό πλαίσιο και διαδικασίες διαφάνειας και αποτελεσματικότητας, εθνικό στρατηγικό σχέδιο υποδομών, νέα έργα και σπάσιμο κυκλωμάτων».

Και όσον αφορά την επόμενη ημέρα στο Υπουργείο Υποδομών, αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογες, «προτεραιότητα μας», λέει, «είναι να υλοποιήσουμε τις κοινωνικές υποδομές και το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης που ξεκινήσαμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter