Σκληρή γλώσσα ΑΝΕΛ προς ΚΙΝΑΛ: Κλαδική των διαρρηκτών

Σκληρή γλώσσα ΑΝΕΛ προς ΚΙΝΑΛ: Κλαδική των διαρρηκτών

«Είναι απύθμενα υποκριτικό αλλά και φαιδρό ο εκπρόσωπος της “κλαδικής των διαρρηκτών” που σήμερα έχουν γεμίσει τον Κορυδαλλό, να μιλά για αξίες, αγώνες και ιδανικά! Κανένας Έλληνας δεν σας πιστεύει πια» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σε απάντησή του στον εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής.

«Στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με πρώτη εκείνη του Σημίτη, είναι απόλυτα ταυτισμένες με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Αυτό δεν μπορεί ούτε να διαγραφεί, ούτε να σβηστεί από τη μνήμη των Ελλήνων πολιτών» σημειώνει ο κ. Τοσουνίδης, προσθέτοντας «θυμιζουμε, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ με πρώτη την κ. Γεννηματά συνεργάστηκε και συγκυβέρνησε με σεσημασμένους ακροδεξιούς, τον “τσεκουράτο” Βορίδη, τον Πλεύρη και τον ‘Αδωνη Γεωργιάδη». «Οδηγήσατε τους Έλληνες στη χρεοκοπία και αυτή η ντροπή θα σας συνοδεύει για πάντα» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Το σχόλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έρχεται μετά τη συνέντευξη του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στην τηλεόραση του Σκαϊ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«Πρώτα από όλα, πρέπει κάθε Έλληνας πολίτης να έχει τη δυνατότητα να τιμήσει τους αγώνες, τις αξίες και τα ιδανικά που άφησαν πίσω τους οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν εναντίον της Χούντας. Προφανώς, αυτό αφορά και την Επέτειο του Πολυτεχνείου. Μπορούμε να δείξουμε μία σειρά ιατρικών βεβαιώσεων από το 2011 και το 2012, όταν στελέχη της δικής μας παράταξης δέχθηκαν επιθέσεις κατά την προσπάθειά τους να μπουν στο Πολυτεχνείο. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για βία που δικαιολογείται και νομιμοποιείται. Αυτά δεν τα ξεχνάμε. Υπάρχουν παιδιά που πήγαν στο Νοσοκομείο από αντίστοιχες πρακτικές και τότε κάποιοι σιωπούσαν. Υπήρχαν και επιθέσεις εναντίον του Κάρολου Παπούλια οι οποίες έμειναν αναπάντητες και τότε ο κ. Σκουρλέτης, ο νυν Γενικός Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο τότε Εκπρόσωπος Τύπου, έλεγε ότι αυτές οι απαντήσεις νομιμοποιούνται. Η υποκρισία τους είναι μεγάλη. Στην πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ έπρεπε να έχουν πάρει μαζί τους και τον κ. Καμμένο, ο οποίος είναι ο πολιτικός που ζητούσε από τον κ. Γεωργαλά, τον Χουντικό, να του γράφει τις ομιλίες. Με αυτούς συγκυβερνούν οι Βουλευτές και οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που βγήκαν στο δρόμο, με αυτούς είναι τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια μαζί χεράκι – χεράκι. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται και δεν μπορεί η ιστορία να παραγράφεται ή να τροποποιείται όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε φορά.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter