Σκληρή κριτική Αντώναρου: «Αδειάζει» τον Μητσοτάκη και του θυμίζει την απόλυση του Σαμαρά από τον πατέρα του

Σκληρή κριτική Αντώναρου: «Αδειάζει» τον Μητσοτάκη και του θυμίζει την απόλυση του Σαμαρά από τον πατέρα του

Σκληρή κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος με αφορμή τις νέες δηλώσεις Μητσοτάκη πως… «επί της ουσίας δεν έχουμε υπουργό Εξωτερικών», υπενθυμίζει με σκληρή γλώσσα στον κ. Μητσοτάκη την πολιτική του πατέρα του.

Του συνιστά επίσης –εμμέσως- να διαβάζει περισσότερη ιστορία και να μην αρκείται μόνον στα Μυστικά του Βάλτου…

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καλή γνώση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας (που είναι και το πιθανότερο αν περιορίζεται στην ανάγνωση των Μυστικών του Βάλτου) είτε θυμάται επιλεκτικά ό,τι τον βολεύει.

Του θυμίζω λοιπόν: Την πρακτική της ανάληψης προσωπικά του Υπουργείου Εξωτερικών (την οποία τώρα λοιδορεί) εφάρμοσε πρώτος ο πατέρας του Κώστας Μητσοτάκης. Ήταν τότε που απέλυσε τον Αντώνη Σαμαρά — τον μέντορα και πολιτικό καθοδηγητή του Μητσοτάκη. Τον άνθρωπο που τον έριξε ως Εφιάλτης της κεντροδεξιάς παράταξης μετά από τρία χρόνια στην εξουσία. Έτσι για να θυμόμαστε χρονιάρες μέρες που είναι ποιός είναι ποιός και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει.

Γιατί πολλοί μπορεί να σπεύδουν να συγχωρήσουν (συνήθως με υστεροβουλία). Αλλά εγώ δεν συγχωρώ ποτέ την λήθη.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2287951194816233

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter