Σκληρή κριτική Τόσκα για Ρουβίκωνα: Στα όρια της Δικαιοσύνης, με λόγο νηπιακής μορφής

Σκληρή κριτική Τόσκα για Ρουβίκωνα: Στα όρια της Δικαιοσύνης, με λόγο νηπιακής μορφής

Για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, δηλώνοντας ότι θα έπρεπε να συλληφθούν και δεν μπορεί να συνεχίζεται ο κακώς εννοούμενος, ακτιβισμός. 

«Από πλευράς συμβολισμού, την ευθύνη την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Την ευθύνη ασφάλειας εννοώ, όχι την ευθύνη του περιστατικού, την ευθύνη ασφάλειας την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, γιατί μπήκαν και βγήκαν αυτοί άμεσα… Θα έπρεπε να συλληφθούν και δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός που μπορεί να παίζουν κάποιοι στα όρια της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να συνεχίζονται αυτές οι πράξεις από κάποιους που νομίζουν ότι έτσι κάνουν την επανάσταση τους. Μακάρι να άλλαζαν τόσο εύκολα τα πράγματα παγκοσμίως… » είπε ο αναπληρωτής υπουργός μιλώντας στον Αθήνα 9,84.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε ότι «παίζουν στα όρια της δικαιοσύνης» και πρόσθεσε: «Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γιατί αν ψάξετε πίσω από τις εντυπώσεις, ο πολιτικός τους λόγος είναι τόσο ρηχός όσο ρηχές είναι και οι πράξεις τους. Είναι πολιτικός λόγος νηπιακής μορφής που δεν πάει στο επόμενο βήμα». 

Σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό της δικηγόρου στα Εξάρχεια ανέφερε πως έγιναν αρκετές συλλήψεις ανθρώπων οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια σε αυτή την περιοχή. «Δυστυχώς δεν προέκυψε κάτι για κάποιον που να έχει άμεση σχέση με το περιστατικό, αλλά συνεχίζονται οι έρευνες». Πηγή: www.lifo.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter