Σκληρή απάντηση Μαντζουράνη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας η ΝΔ»

Σκληρή απάντηση Μαντζουράνη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας η ΝΔ»

«Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη» σημειώνει σε σκληρή ανακοίνωση του ο δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μαντζουράνης, απαντώντας στην προσπάθεια λάσπης της ΝΔ, η οποία νωρίτερα είχε ισχυριστεί μεταξύ άλλων ότι ο Γιάννης Μαντζουράνης υποσχέθηκε «ηπιότερες ποινές ακόμη και για το έγκλημα του βιασμού».

«Αυτή τη φορά διαστρεβλώνοντας κατάφωρα όσα είπα σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες με εμφανίζει ως υποστηρικτή των βιαστών, ενώ χαρακτήρισα τον βιασμό “ειδεχθές έγκλημα” όπως και είναι» τονίζει ο Γιάννης Μαντζουράνης και συμπληρώνει «την ίδια στιγμή επιτίθεται μέσω εμού στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς με νομικό alter ego του. Συμβουλή προς τον κ. Μητσοτάκη: Κάπου κάπου να λέτε την αλήθεια για να σας πιστεύουν όταν λέτε ψέματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά διαστρεβλώνοντας κατάφωρα όσα είπα σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες με εμφανίζει ως υποστηρικτή των βιαστών, ενώ χαρακτήρισα τον βιασμό «ειδεχθές έγκλημα» όπως και είναι.

Την ίδια στιγμή επιτίθεται μέσω εμού στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς με νομικό alter ego του.

Συμβουλή προς τον κ. Μητσοτάκη:

Κάπου κάπου να λέτε την αλήθεια για να σας πιστεύουν όταν λέτε ψέματα.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter