Σκληρή απάντηση Ραγκούση σε Άδωνη στη Βουλή: «Αυτή η αθλιότητα θα σας συνοδεύει για πάντα» (Video)

Σκληρή απάντηση Ραγκούση σε Άδωνη στη Βουλή: «Αυτή η αθλιότητα θα σας συνοδεύει για πάντα» (Video)

«Θα έπρεπε να ζητήσετε ήδη συγγνώμη και να σηκωθείτε να φύγετε», ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας σε σειρά… fake news από τον Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είπε ως υπουργός ότι η Ελένη Τουλουπάκη θα πρέπει να φυλακιστεί, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να υπενθυμίζει τα όσα είχε πει ο Γεωργιάδης στις 20 Ιουνίου.

«20 Ιουνίου ως υπουργός είπατε: “Άλλη μία πράξη κατάχρησης της εξουσίας της κυρίας Τουλουπάκη για την οποία πρέπει να μπει φυλακή γιατί παραβίασε το Σύνταγμα”. Η μεγαλύτερη αθλιότητα που έχει εκστομίσει εν ενεργεία υπουργός ελληνικών κυβερνήσεων σε βάρος του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας. Αυτή η αθλιότητα θα σας συνοδεύει για πάντα», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Ο ψεύτης Άδωνης Γεωργιάδης είπε απόψε στη Βουλή: «ότι δεν είπε ποτέ ως Υπουργός ότι η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή. Ότι δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ το ‘12. Ότι δεν έλεγα ότι είναι σκάνδαλο η Novartis. Ότι το’17,το ΚΙΝΑΛ ήταν ΠΑΣΟΚ. Ενώ ήταν Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ», υπογράμμισε αργότερα σε ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter