Σκόπελος: 27χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφο του για μια …καλημέρα

Σκόπελος: 27χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφο του για μια …καλημέρα

Και νέα σοκαριστική καταγγελία για έμφυλη βία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το νησί της Σκοπέλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thenewspaper.gr ο 27χρονος που έκανε τις διακοπές του στο νησί μαζί με την 25χρονη σύντροφο του ,έπειτα από καβγά που ξεκίνησε επειδή η κοπέλα δεν του είπε «καλημέρα» τη χτύπησε βίαια και την κλείδωσε στο μπάνιο του καταλύματος όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η κοπέλα φέρεται να μην είπε «καλημέρα» στον 27χρονο. Εκείνος θύμωσε και όταν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε.

Η κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει μόνη της στο δωμάτιο που νοίκιαζαν, ο νεαρός όμως την ακολούθησε σε έξαλλη κατάσταση. Η 25χρονη ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της και τότε ο …άντρας ο πολλά βαρύς την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την έβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Πάνω δε στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του δωματίου.

Ευτυχώς ειδοποιήθηκε η αστυνομία από γείτονες που άκουσαν την φωνές, κι όταν τα όργανα της τάξης έφτασαν στο δωμάτιο βρήκαν την κοπέλα κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο νεαρός συνελήφθη και η υπόθεση έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter