Σκορ και θέαμα από την Εθνική μπάσκετ

Σκορ και θέαμα από την Εθνική μπάσκετ

Εξαιρετική στο δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας της εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική Ανδρών μπάσκετ νίκησε το Ιράν με 88-58 (ημίχρονο 43-27) και κέρδισε θερμό χειροκρότημα από το κοινό του Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε και πάλι θέαμα και ουσία στον κόσμο που πήγε να δει κυρίως αυτόν, στα Δύο Αοράκια. Μάλιστα ανάμεσα στους 4000 θεατές ήταν και αρκετοί ξένοι τουρίστες.

Ο ΜVP του ΝΒΑ πέτυχε όπως και προχθές 19 πόντους, διανθίζοντας τη στατιστική του με 13 ριμπάουντ, 10 κερδισμένα φάουλ, 7/10 βολές, 6/9 δίποντα, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 4 ασίστ σε 21 λεπτά. «Είμαι εδώ», φώναξε μετά από ένα βροντερό κάρφωμα.

Η υπόλοιπη σύνθεση της Εθνικής: Κόνιαρης 5(1), Αθηναίου, Καλάθης 5 (11 ασίστ), Σλούκας 2, Παπαγιάννης 5, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 10, Παπαπέτρου 11(1), Βασιλόπουλος 6(2), Θ.Αντετοκούνμπο 6(1), Μήτογλου 10(2).

Από στους Ιρανούς, που επίσης προετοιμάζονται για το Μουντομπάσκετ, ο σέντερ Χανταντί πέτυχε 18 πόντους.

Αυτή τη φορά έμειναν εκτός 12άδας οι Μπουρούσης, Μάντζαρης, Λαρεντζάκης, Κ.Αντετοκούνμπο και ο Χρήστος Σαλούστρος , ο οποίος. “κόπηκε” από τη συνέχεια της προετοιμασίας. Η Εθνική συνεχίζει με 16 παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να γίνουν 14 μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει στην Αθήνα αργά το βράδυ και δίνει ραντεβού με τον κόσμο της στο τουρνουά «Ακρόπολις», στις 16-18 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, με παρτενέρ τις Ιταλία, Τουρκία, Σερβία. Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει από μέρες και έχουν μεγάλη ζήτηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter