«Σκοτωμός» στους υπερασπιστές του Γεωργιάδη: Ο Καρίπογλου «κράζει» άγρια τον Θεοδωρόπουλο που τον επικαλείται στο… «γονατογράφημά του»!

«Σκοτωμός» στους υπερασπιστές του Γεωργιάδη: Ο Καρίπογλου «κράζει» άγρια τον Θεοδωρόπουλο που τον επικαλείται στο… «γονατογράφημά του»!

Ο Αντύπας Καρίπογλου, τον οποίο επικαλέστηκε ο αρθρογράφος της Καθημερινής Τάκης Θεοδωρόπουλος για να “επιχειρηματολογήσει” υπέρ του ότι δεν τρέχει και τίποτα εάν κάποιος «πάει» με άνω των… 14  ετών παιδί, εξεμάνη και αφού του έδωσε μια χρονική διορία. έβγαλε στη φόρα τι του έστειλε προς επανόρθωση και ο τελευταίος τον αγνόησε!

Ιδού η ανάρτηση του Καρίπογλου που αποκαλεί… γονατογράφημα το “πόνημα” Θεοδωρόπουλου στην εφημερίδα Καθημερινή!

«Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος έγραψε ένα φαιδρό άρθρο στην Καθημερινή, στο οποίο με εμφανίζει να λέω πράγματα που ποτέ δεν είπα. Δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, αλλά αυτό δεν τον δικαιολογεί. Αν θέλει να επικαλείται κάποιους για να στηρίξει τις μαλακίες που λέει, τουλάχιστον ας διαβάζει πρώτα τι είπαν αυτοί οι κάποιοι. Ζήτησα δημοσίως εδώ και ώρες, να ανασκευάσει. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Εγώ αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτά που λέω. Δεν αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτά που κατάλαβε ο Θεοδωρόπουλος. Δεν με πειράζει να με βρίζουν κάφροι. Δεν με πειράζει να με βρίζουν αυτοί που δεν κατάλαβαν καν τι έγραψα. Αλλά με πειράζει να με βρίσουν σοβαροί άνθρωποι που θα διαβάσουν στην Καθημερινή ότι είπα τέτοιες ανοησίες. Τις ανοησίες δεν τις είπα εγώ, ο Τάκης της είπε και τις απέδωσε σε μένα. Το γονατογράφημά του κυκλοφορεί και δεν είναι δυνατόν να πηγαίνω κάτω από κάθε δημοσίευση να δίνω εξηγήσεις, τις περισσότερες δεν τις βλέπω καν. Γι’ αυτό παρακαλώ τους φίλους μου να μπουν στον κόπο να κοινοποιήσουν αυτήν την δημοσίευση και να την βάζουν ως σχόλιο όπου εμφανίζεται αυτή η μαλακία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter