«Σκότωσα τη γάτα της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας»

«Σκότωσα τη γάτα της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας»

Βασανισμένος από τις τύψεις ένας γείτονας της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας παραδέχθηκε σήμερα δημοσίως ότι ευθύνεται για τον θάνατο της Paddles, της «πρώτης γάτας» της χώρας, την οποία κατά λάθος πάτησε με το αυτοκίνητό του. 

Η γάτα πέθανε τον Νοέμβριο του 2017, λίγο αφού ανήλθε στην εξουσία η Τζασίντα Άρντερν, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαν αποκαλυφθεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.

Η Paddles ήταν δημοφιλές μέλος της οικογένειας της Άρντερν, μάλιστα είχε και δικό της λογαριασμό στο Twitter με το όνομα @FirstCatofNZ, τον οποίο παρακολουθούσαν περισσότεροι από 11.000 χρήστες.

Το αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair είχε επισημάνει ότι η Paddles — μια γάτα που ήταν “πολυδάκτυλη”, είχε δηλαδή ένα επιπλέον δάκτυλο στις πατούσες της που έμοιαζε με αντίχειρα– «βοήθησε την Άρντερν να γίνει η κουλ και γκλάμορους ηγέτιδα που θα ήθελαν να έχουν οι ΗΠΑ».

Ο γείτονας της Άρντερν, που αναφέρεται μόνο με το όνομα Κρις, αποκάλυψε στον ιστότοπο stuff.co.nz ότι έκανε όπισθεν για να βγει από το σπίτι του όταν η γάτα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του. 

(AΠΕ ΜΠΕ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter