Σκότωσε με τον άντρα της τον εραστή της, τον «σέρβιραν» σε μπάρμπεκιου και μετά σκότωσε και τον άντρα της

Σκότωσε με τον άντρα της τον εραστή της, τον «σέρβιραν» σε μπάρμπεκιου και μετά σκότωσε και τον άντρα της

Ο Jason Cochran, 37, και η σύζυγός του Kelly, 34 ετών, ορκίστηκαν τη νύχτα του γάμου τους ότι εάν κάποιος από τους δύο απιστούσε, θα σκότωναν το «τρίτο πρόσωπο». Κι έτσι έγινε.

Το 2014, και αφού ήταν 10 χρόνια παντρεμένοι, ζούσαν στο Iron River του Μίτσιγκαν και ο γάμος τους περνούσε κρίση, καθώς ο Jason αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η Kelly απέκτησε σχέση με έναν εργολάβο, τον 53χρονο Chris Regan.

Λίγο πριν ο Chris μετακομίσει στη Βόρεια Καρολίνα, ο Jason έμαθε για τη σχέση της συζύγου και της υπενθύμισε τον γαμήλιο όρκο τους.

Το ζευγάρι παρέσυρε στο σπίτι τους τον άτυχο Chris και τον σκότωσε, στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα με ηλεκτρικό πριόνι και πέταξε τα μέλη στα κοντινά δάση.

Λίγες μέρες αργότερα, διοργάνωσαν ένα μπάρμπεκιου για τους γείτονες όπου σέρβιραν, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, μέλη του θύματός τους…

Ο Chris δηλώθηκε αγνοούμενος και οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητό του τη διεύθυνση της Kelly, ερεύνησαν το σπίτι τους, αλλά δε βρήκαν τίποτα.

Το ζευγάρι μετακόμισε στην Ιντιάνα και η Kelly παρέμενε ύποπτη, αλλά πέρασε ένας χρόνος και κανείς δεν την αναζήτησε.

Φαίνεται όμως ότι δε συγχώρεσε τον άντρα της για τη δολοφονία του εραστή της κι έτσι, όπως αποδείχθηκε, τον σκότωσε κι αυτόν.

Συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο του 2016 κάλεσε το αντίστοιχο ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι ο σύζυγός της είχε πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης. Ωστόσο οι άντρες των πρώτων βοηθειών δεν πείστηκαν από τη συμπεριφορά της. Αφού έπαιξε για κάποιο διάστημα τον ρόλο της θλιμμένης χήρας, η αυτοψία έδειξε ότι ο Jason πέθανε από ασφυξία, αφού η σύζυγός του τού είχε χορηγήσει και ηρωίνη.

Η Kelly συνελήφθη, αλλά ακόμη και υπό κράτηση έκανε τα γυαλιά της όπλο και επιτέθηκε σε συγκρατούμενές της.

Τελικά ομολόγησε ότι είχε δολοφονήσει τον άντρα της για να τον εκδικηθεί επειδή την έβαλε να σκοτώσουν μαζί τον εραστή της…

Μάλιστα, του χορήγησε ηρωίνη, αλλά επειδή καθυστερούσε πολύ να πεθάνει, έβαλε τα χέρια της στη μύτη, το στόμα και τον λαιμό του, μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχαν πετάξει τον εραστή της και καταδικάστηκε σε ισόβια.

Η οικογένειά της πιστεύει ότι έχει σκοτώσει άλλους εννέα άντρες σε τέσσερις αμερικανικές πολιτείες, κάτι που, αν ισχύει, την καθιστά μία από τις μεγαλύτερες κατά συρροή δολοφόνους των ΗΠΑ.

Αν και η ίδια άφησε υπονοούμενα και για άλλες δολοφονίες, η συμφωνία ενοχής που υπέγραψε απαγορεύει να κατηγορηθεί για άλλες εκτός από αυτές για τις οποίες καταδικάστηκε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter