«Σκουπίδια» και «σκόνη» άνθρωποι στα Εξάρχεια σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας (Video)

«Σκουπίδια» και «σκόνη» άνθρωποι στα Εξάρχεια σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας (Video)

Υποτιμητικές εκφράσεις, που κάθε άλλο συνάδουν με δημοκρατικές αντιλήψεις και παραπέμπουν περισσότερο στη ρητορική του ακροδεξιού Σαλβίνι, για συνανθρώπους μας, εκστόμισε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας.

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε «σκουπίδια» τους καταληψίες και «σκόνη» τους πρόσφυγες τη στιγμή που κάνει τον γύρο του κόσμου η φωτογραφία μίας προσφυγοπούλας που φεύγει από τα Εξάρχεια κρατώντας στα χέρια το μωρό της. Ακόμα, όπως ισχυρίστηκε η ΕΛΑΣ είναι μία… ηλεκτρική σκούπα που θα τους «ρουφήξει».

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες από την επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της τηλεοπτικής του παρουσίας στον ΣΚΑΪ, ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ, φρόντισε να πει: «Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας», αφήνοντας άναυδους όσους τον παρακολουθούσαν.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού προσπάθησαν να του δώσουν μία… δεύτερη ευκαιρία για να ανασκευάσει τη διατύπωσή του λέγοντας, μάλιστα, πως «είναι ξεκάθαρο πως εννοείτε την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι».

Όμως, ο κ. Μπαλάσκας το… ξεκαθάρισε: «Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα αλλά δεν έχει καίριο για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, τότε θα έχει μπορεί δημοσιογραφικό ψωμί που θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και εδώ». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter