Διαψεύδει δημοσίευμα

Σκουρλέτης: «Αποκυήματα της φαντασίας» τα περί πρόσθετων προσλήψεων στους δήμους

Δεν θα πραγματοποιηθούν πρόσθετες προσλήψεις στους δήμους ως αποτέλεσμα της μείωσης ωραρίου για ορισμένες ειδικότητες υπαλλήλων, που προβλέπει η ειδική συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ υπουργείου Εσωτερικών και ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαβεβαιώνει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, διαψεύδοντας ως «αποκυήματα φαντασίας» σχετικές αναφορές απογευματινής εφημερίδας.

Σε συνέντευξη στον Real Fm ο κ. Σκουρλέτης σχετικά με την τρίτη αξιολόγηση, ανέφερε ότι ξεκινά μέσα σε ένα διαφορετικό πλαίσιο συνθηκών, καθώς «η ελληνική οικονομία έχει μπει αντικειμενικά σε μία νέα φάση».

«Άρα» προσέθεσε «η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να προσέρχεται σε αυτήν την αξιολόγηση με συγκεκριμένα, πια, απτά δείγματα γραφής. Αναφέρομαι στα θετικά στοιχεία για την ανάπτυξη, στην αύξηση των εξαγωγών, στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και της εμπιστοσύνης απέναντι στην οικονομία, στις διάφορες εκτιμήσεις των διεθνών οίκων που αναβάθμισαν την ελληνική οικονομία. Ο μέσος όρος, η φορά των πραγμάτων, είναι θετική και μας προϊδεάζει ότι μπορούμε να έχουμε μια σημαντική νέα αναπτυξιακή πορεία για την οικονομία μας» επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών.

Σχετικά με τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Κεντροαριστερά, με αφορμή το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τόνισε: «Εμείς μιλάμε από το έδαφος της ιστορικής σύγχρονης Αριστεράς και βεβαίως οφείλουμε και να παρεμβαίνουμε στα τεκταινόμενα στο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς, αλλά αποσαφηνίζοντας ότι εμείς είμαστε κάτι ιστορικά διαφορετικό και εν πάση περιπτώσει μπορούμε να έχουμε συνομιλητές από έναν όμορο πολιτικά χώρο, αλλά πάντοτε στο πλαίσιο της διακριτότητας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.