Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Κατηγορηματική δέσμευση

Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θα φέρει ρύθμιση για την ψήφο των αποδήμων

Στην κατηγορηματική δέσμευση πως η κυβέρνηση θα καταθέσει νομοθετική πρόταση για την διευθέτηση του ζητήματος της ψήφου των αποδήμων προχώρησε ο Πάνος Σκουρλέτης στην Ολομέλεια.

Απαντώντας σε ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι», ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε πως η Επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών, που θα συγκροτηθεί προκειμένου να επιλυθούν οι τεχνικές και νομικές δυσκολίες, θα καταλήξει σε συγκεκριμένη δέσμη προτάσεων για τη ρύθμιση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

«Δεσμεύομαι ότι σε αυτή τη βουλή θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση και η Βουλή με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα αποφανθεί επί του ζητήματος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, έχοντας τονίσει νωρίτερα πως η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τη σύσταση της εν λόγω Επιτροπής «προβλέπει καταληκτικό χρόνο» και πως «δεν είναι παραπομπή στις καλένδες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.