Σκουρλέτης: Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν καλά – Δεν θα μπορούσε με τόσους νεκρούς (Video)

Σκουρλέτης: Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν καλά – Δεν θα μπορούσε με τόσους νεκρούς (Video)

«Δεν μπορεί κανείς να λέει ότι έγιναν όλα τόσο καλά όταν έχουμε τόσους δεκάδες νεκρούς. Αυτό δεν το ισχυρίστηκε κανείς. Θα ήταν προκλητικό να υιοθετήσουμε τη λογική ότι η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απέθανε», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ σημείωσε ότι τη συγγνώμη, για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, έχει αναλάβει όλη η κυβέρνηση.

Τόνισε ότι τα επιχειρησιακά σχέδια δεν τα κάνουν οι υπουργοί, καθώς υπάρχουν οι επιτελείς, ενώ πρόσθεσε ότι όλοι κάνουν ένα σοβαρό λάθος: Προσπαθούν να κάνουν τους ειδικούς.

«Δεν είναι ώρα να βγάζουμε συμπεράσματα απλά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, για να πέσουν κάποια κεφάλια. Σημασία έχει να κάνουμε μια αξιόπιστη αποτίμηση και να αποδοθούν στο μέτρο του δυνατού ευθύνες. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η αποτίμηση θα πρέπει να αποδοθούν και κάθε είδους ευθύνες», είπε ο υπουργός και διαβεβαίωσε ότι εάν χρειαστεί θα υπάρξουν αντικαταστάσεις.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «θα πρέπει να πέσουν μάντρες, να συγκρουστούμε με συμφέροντα», ενώ τόνισε: «Θα γκρεμίσουμε όπου χρειαστεί».

Σχετικά με τη δήλωση Βερναρδάκη, ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψη ότι η αναφορά του στα 44 χρόνια του πρωθυπουργού δεν είχε να κάνει με τη νεότητα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά με το ότι ο ίδιος δεν θα πρέπει να έχει την ευθύνη για το χάος τόσων χρόνων με τα αυθαίρετα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter